• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Οι μεγαλύτερες απορίες των Ελλήνων το 2025 σύμφωνα με τη Google – Αυτά τα γεγονότα μονοπώλησαν το ενδιαφέρονΣοκαριστική στιγμή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο γκολκίπερ του ΣουδάνΤραμπ: «Είχα μια καλή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν» - Αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση με ΖελένσκιΣτο έλεος των ανέμων η Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δεκάδων δέντρων και πινακίδων
δημοφιλές τώρα: Εορτή των Τριών Ιεραρχών: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας - Τι...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   13.11.2020 00:06
Σοφία Σπίγγου
Σοφία Σπίγγου
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Απάντηση σε Βαρουφάκη

Μητσοτάκης: Το πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο Πολακισμός

«Έρχεστε εδώ σαν φέρελπις πολιτικός, ενώ είστε ένας αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Aνέβασε τους τόνους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του στη Βουλή, αφού άσκησε κριτική τόσο στον Γιάννη Βαρουφάκη όσο και στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίo κατηγορεί για «Πολακισμό». «Θέλω να απαντήσω με ένα σχόλιο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Πριν καν ανεβείτε στο βήμα, έχετε μοιράσει την ομιλία σας στους δημοσιογράφους. Γράφατε ότι είμαι αυτάρεσκος και διχαστικός και δώσατε την ομιλία χωρίς να με ακούσετε», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην «κόντρα» που έχει προκύψει για τις ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία: «Υπήρξε μια αντιδικία σχετικά με τις μονάδες που λειτουργούν στο Σωτηρία. Η δίκη μας ενημέρωση από τον διοικητή του νοσοκομείου είναι ότι λειτουργούν όλες. Και τι έγινε μετά; Ο κ. Πολάκης βγήκε στα σόσιαλ μίντια και με χυδαίο υβρεολόγιο επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής. Αν λέει ψέματα ο διοικητής του νοσοκομείου θα απομακρυνθεί, αν λέει όμως ο κ. Πολακης πρέπει να τον απομακρύνετε εσείς» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Και το πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο Πολακισμός. Μπορεί εκείνος να ήταν απών, αλλά βρέθηκε εδώ μέσω της ομιλίας σας. Η ομιλία σας ήταν στο πνεύμα του. Έρχεστε εδώ σαν φέρελπις πολιτικός, ενώ είστε ένας αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός!».

Απάντηση σε Βαρουφάκη

«Ξεκινώ από τον τελευταίο ομιλητή... δεν ήταν εικόνα πήρε λεξιλόγιο αυτό που χρησιμοποιήσατε κ. Βαρουφάκη. Δεν είδα να δείχνετε την ίδια ευαισθησία όταν κλείνατε τις τράπεζες και φωτογραφιζόσασταν σε lifestyle περιοδικά. Εσάς για το 3ο μνημόνιο σας βαραίνουν πολλές ευθύνες, δεν έχουμε ξεχάσει» είπε απευθυνόμενος στον αρχηγό του ΜέΡΑ25.

Μάλιστα, έκανε λόγο «για σαχλαμάρες» Βαρουφάκη, λέγοντας πως στο Πολυτεχνείο υπήρχαν πολίτες όλων των ιδεολογιών, τονίζοντας: «Απλώς κάποιοι έχτισαν καριέρα στο Πολυτεχνείο! Σας τα είπα για την αντίσταση, θα τα ακούσετε και για το Πολυτεχνείο!». Απευθυνόμενος στον κ. Βαρουφάκη είπε: «Μετά τη "δημιουργική ασάφεια" μας είπατε για την "υπεύθυνη ανυπακοή". Μαζί πάνε αυτά!» ενώ συμπλήρωσε ότι τα μέτρα ισχύουν για όλους και δεν εξαιρείται το ΚΚΕ και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Διαβάστε ακόμη

Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές

Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων

Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Βουλή
  • Αλέξης Τσίπρας
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr