Μπογδάνος: Fake News ότι ήμουν στο Πολυτεχνείο την ώρα της εφόδου των ΜΑΤ
Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ ήταν fake news η παρουσία του στην περιοχή του Πολυτεχνείου την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ήταν παρών την ώρα της επιχείρησης εκκένωσης του Πολυτεχνείου στάθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Συγκεκριμένα ο γαλάζιος βουλευτής αναφέρθηκε ονομαστικά στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και Mega. Μάλιστα όπως τονίζει ήταν fake news ότι παρεβρέθηκε στην περιοχή την ώρα της επιχείρησης. Ακόμη εξηγεί ότι ήταν στην περιοχή μεταξύ 13:26 και 13:37 και ότι η επιχείρηση έγινε μία ώρα μετά.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου Χρηστίδη ο οποίος σχολίασε ότι «η παρουσία του βουλευτή κ. Μπογδάνου ως εμψυχωτή της αστυνομίας έξω από το Πολυτεχνείο, αποτελεί εικόνα ντροπής για τη ΝΔ». Να σημειωθεί ότι η αναφορά του κ. Χρηστίδη αναπαράχθηκε και από τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη.
Αντιφατικά μηνύματα από το Ιράν για το τέλος του πολέμου - Η ανταλλαγή μηνυμάτων με τις ΗΠΑ και οι εγγυήσεις
Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Erminio τις επόμενες ώρες: Οι «κόκκινες» περιοχές, πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ψάχνει... Κέβιν Κόστνερ: Αγγελία της πρεσβείας των ΗΠΑ για τη θέση του σωματοφύλακα
Η παράνομη στάνη με κατσίκες και κοτόπουλα που ήταν στην ταράτσα του 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



