Χαϊκάλης σε Μητσοτάκη: Διερωτώμαι αν θα σας ταίριαζε χαρακτηρισμός «κοινού συκοφάντη»
Δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Αφορμή η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Παύλος Χαϊκάλης ζητά με δήλωσή του να ανακαλέσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον υπαινιγμό στο πρόσωπό του και σημειώνει: «διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του "κοινού συκοφάντη";».
Διαβάστε ακόμα: Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση Τσίπρα το 2019 είχε κλείσει προληπτικά την Εθνική Οδό
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Χαϊκάλη έχει ως εξής:
«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα. Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τι ακριβώς μου προσάπτεται. Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους. Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του "κοινού συκοφάντη";».
Διαβάστε ακόμα: Έρχονται νομοθετικές πρωτοβουλίες με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



