Κατσίκης: Τέλος οι ΑΝ.ΕΛ. από την κυβέρνηση τις επόμενες μέρες
Άφησε ανοιχτό το πότε θα γίνει η αποχώρηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. τοποθετήθηκε για ακόμα μια φορά στο υποφαινόμενο «διαζύγιο» των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ και την διάλυση της συγκυβέρνησης ενώ τόνισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών πως «μένει έωλη και αλίμονο στον επόμενο πρωθυπουργό που θα κληθεί να τη διαχειριστεί».
Ο Κώστας Κατσίκης είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ANT1, «τέλος οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση είτε σήμερα είτε τις επόμενες μέρες».
Πάντως, άφησε ανοιχτό το πότε θα γίνει η αποχώρηση λέγοντας πως ίσως γίνει ακόμα και σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, ενώ έκανε γνωστό πως θα γίνει σύντομα η συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος ώστε να συζητηθούν οι εξελίξεις
Διαβάστε ακόμη
Τι λέει ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας - «Είναι ψύχραιμος»
Σάλος με καθηγήτρια στην Αγία Παρασκευή: Καταγγελία ότι κακοποιούσε λεκτικά μαθητές - «Τι ρεζίλι είναι αυτό»
«Κατάπτυστο για το γυναικείο φύλο» - Οργή με διαφημιστικό σποτ για το καλαματιανό καρναβάλι
Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



