• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: 63χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον αδελφό του μετά από καβγάΠώς φτάσαμε στη νέα σύλληψη του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» - Τα στοιχεία που τον «έκαψαν»Αποκαλυπτικά στοιχεία OPEN: Πώς μία γκαρσονιέρα έφτασε τα 550 ευρώ μέσα σε λίγα χρόνια«Ναι» από Κύπρο στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ - «Θα είμαστε με καθεστώς παρατηρητή»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   30.03.2021 18:21
Αλέξανδρος Διαμάντης
Αλέξανδρος Διαμάντης

Κοινοβουλευτικός συντάκτης

Βαρουφάκης: Δεν θα μασκαρευτούμε ποτέ εισαγγελείς

Το ΜεΡΑ25 δεν θα συμμετέχει στις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Copyright: intime
Copyright: intime

Την αποχώρηση του ΜεΡΑ25 από τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την προανακριτική επιτροπή ανακοίνωσε ο Γιάννης Βαρουφάκης. Μάλιστα, προανήγγειλε ότι το κόμμα του δεν θα συμμετέχει στις εργασίες της επιτροπής. «Εμείς στο ΜέΡΑ25 δεν θα μασκαρευτούμε ποτέ εισαγγελείς. Αρκούμαστε να σας καταγγέλλουμε πολιτικά και να εργαζόμαστε για τη διασφάλιση του κοινοβουλευτισμού και της διάκρισης των εξουσιών», τόνισε χαρακτηριστικά, παρομοιάζοντας τη διαδικασία με «ιλαροτραγωδία». 

Πόσο ακόμα, να κερδίζει ένα κόμμα εκλογές και να ντύνει εισαγγελείς τους βουλευτές του στήνοντας δικαστήρια για τους αντιπάλους κι εξευτελίζοντας έτσι τη διάκριση των εξουσιών. Μέχρι να κερδίσουν οι άλλοι που θα στήσουν νέες εξεταστικές μασκαρευόμενοι του λόγου τους εισαγγελείς και φαρισαίοι», συμπλήρωσε ο ίδιος. 

«Το μόνο που έχω να προσθέσω όσον αφορά το επίδικο της προκείμενης περίπτωσης, της περίπτωσης Νίκου Παππά, δηλαδή, την μεταξύ σας μοιρασιά του ελέγχου των ΜΜΕ μέσω ένθεν και ένθεν ολιγαρχών. Από την Μεταπολίτευση και μετά, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, τρία πράγματα σημάδεψαν τον τόπο: η εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας, η εμβάθυνση και ενίσχυση της ολιγαρχίας και η δημιουργία ολιγαρχικών Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης ώστε να προστατευτεί η Ολιγαρχία από την Δημοκρατία. Φτάσαμε σε τέτοιο σημείο που δεν υπάρχει δικτάτορας παγκοσμίως που να μην ζηλεύει τους ολιγάρχες μας. Όλοι οι δικτάτορες του ντουνιά πολύ θα ήθελαν ΜΜΕ τόσο δουλικά προς την εξουσία – και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να φυλακίζουν δημοσιογράφους και εκδότες», σημείωσε κλείνοντας. 

Διαβάστε επίσης: Παππάς: Είμαι περήφανος, έκανα το καθήκον μου - Πρόταση εθελοδουλίας από ΝΔ

Διαβάστε ακόμη

Πώς φτάσαμε στη νέα σύλληψη του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» - Τα στοιχεία που τον «έκαψαν»

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: 63χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον αδελφό του μετά από καβγά

Θάνατος Ναβάλνι: Τι είναι και πώς δρα η τοξίνη του δηλητηριώδους βατράχου - Τι λέει γιατρός

Love Story: Η νέα σειρά του Ryan Murphy φωτίζει τον πιο μυθικό έρωτα της δεκαετίας του ’90

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Γιάνης Βαρουφάκης
  • προανακριτική
  • ΜέΡΑ25
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr