Στη Λιβύη ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαζί του ο Νίκος Δένδιας
Την ίδια ημέρα της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Λιβύη, στην Αγκυρα θα μεταβούν η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια επίσκεψη ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ερχόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, την προσεχή Τρίτη στις 6 του μήνα συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια θα βρεθεί στην Λιβύη, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Μεταβατικού Προεδρικού Συμβουλίου Μοχάμεντ Γιουνές Μένφι και τον Πρωθυπουργό Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά.
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Αριστοτελία Πελώνη η επίσκεψη του πρωθυπουργού θα σηματοδοτήσει επίσης την άμεση λειτουργία της Πρεσβείας μας στην Τρίπολη, η οποία καταργήθηκε μετά τη σύναψη του παράνομου Τουρκο- Λιβυκού Μνημονίου.
Αξιοσημείωτο είναι ότι την ίδια ημέρα της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Λιβύη, στην Άγκυρα θα μεταβούν η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.
Διαβάστε επίσης: Πελώνη: Άνοιγμα σχολείων στις 12 Απριλίου - Ανακοινώσεις για εστίαση
Συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπει το προσχέδιο συμφωνίας 14 σημείων - Άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ και άρση των κυρώσεων
Ζεσταίνουν τις προεκλογικές μηχανές Ανδρουλάκης και Τσίπρας: Οι διαδραστικές συγκεντρώσεις, η κοινωνική ατζέντα το «στοίχημα» των λαϊκών συνοικιών
Η εξάπλωση της διαφθοράς, η παρέμβαση Μητσοτάκη και το μοίρασμα της πίτας στα επαρχιακά κανάλια
«Καυτό» καλοκαίρι για την κυβέρνηση: Τα ανοιχτά μέτωπα, η πίεση της αντιπολίτευσης και τα δημοσκοπικά μηνύματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




