France 24: Επικαλείται ρεπορτάζ του ethnos.gr για τη συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου
Το γαλλικό κανάλι αναφέρθηκε στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας χρησιμοποιώντας ένα σχετικό ρεπορτάζ του Ethnos.gr🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναφορά σε ένα ρεπορτάζ του ethnos.gr έκανε το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France24 σε ρεπορτάζ που μετέδωσε μετά τη συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου και τις σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.
«Η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Έλληνας πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον υπουργό Εξωτερικών του να απαντήσει. "Αν προκληθείς, να απαντήσεις αναλόγως"», ανέφερε ο δημοσιογράφος του γαλλικού καναλιού ενώ την ίδια στιγμή προβαλλόταν η φωτογραφική αποτύπωση του ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο Ethnos.gr για τη συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Απριλίου και έχει τίτλο: «Η Αθήνα έκοψε τον βήχα του Ερντογάν - Η εντολή Μητσοτάκη σε Δένδια στο Μαξίμου». Για την ακρίβεια, το κομμάτι που επικαλέστηκε το FRANCE 24 μπορεί κανείς να το διαβάσει εδώ.
Το σχετικό απόσπασμα:
Διαβάστε επίσης: Η Αθήνα έκοψε τον βήχα του Ερντογάν - Η εντολή Μητσοτάκη σε Δένδια στο Μαξίμου
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



