Στην φρουρά του Πλακιωτάκη ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην Καλλιθέα
Ο 42χρονος ειδικός φρουρός ήταν αποσπασμένος από την τροχαία Ελληνικού στο αστυνομικό τμήμα Φιλοθέης-Ψυχικού
Συγκλονισμένος είναι ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης από τον θάνατο του συνεργάτη του αστυνομικού ο οποίος την Τρίτη έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.
Η πτώση του 42χρονο αστυνομικού, που ήταν αποσπασμένος στο τμήμα Φιλοθέης-Ψυχικού, δεν έχει διευκρινιστεί υπό ποιες συνθήκες συνέβη.
«'Έφυγε' σήμερα από κοντά μας ένας νέος άνθρωπος και καλός συνεργάτης. Καλό ταξίδι Γιώργο», έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook o υπουργός Ναυτιλίας.
Διαβάστε ακόμη
Όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Ελβετία: Οι απειλές του Τραμπ, η οργή του Ιράν και τα «καυτά» θέματα
Το Ισραήλ απέλασε Έλληνες συνδικαλιστές που ήθελαν να επισκεφθούν τη Δυτική Όχθη - «Μας γύρισαν με την επόμενη πτήση»
Άγριο έγκλημα στη Λάρνακα με θύμα 22χρονο φοιτητή: Τον γνώρισε σε λεωφορείο και πέντε μέρες μετά τον σκότωσε
Επανάσταση στην αεροπορία: Αυτό είναι το υπερσύγχρονο αεροσκάφος που θα κάνει το Λονδίνο-Σίδνεϊ σε μόλις 22 ώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



