• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Επεισοδιακή καταδίωξη στα Άνω Λιόσια: 80 άτομα επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς - Δάγκωσαν τον έναν«Έχουμε πολλούς τρόπους να αντιδράσουμε»: Αυστηρά μηνύματα της Ελλάδας στην Τουρκία για τη «Γαλάζια Πατρίδα»Ραγδαίες εξελίξεις στη Βρετανία: Τέλος και ο ο υπουργός Υγείας του Στάρμερ - Η αιχμηρή επιστολή παραίτησηςΣτη φυλακή ο 58χρονος που πυροβόλησε με ούζι μέσα σε μπαρ στην Καλλιθέα - «Είχα πιει»
δημοφιλές τώρα: Κουίζ ιστορίας και γεωγραφίας: 10 ερωτήσεις που εάν τις απαντήσεις, τότε είσαι έτοιμος για τον...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   19.06.2021 14:00
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης

Συγκλονίζει ο Τρεμόπουλος για τη μάχη του με τον κορονοϊό: «Έχασα 25 κιλά»

«Αντιμετώπισα τριπλή πνευμονία», λέει ο κ. Τρεμόπουλος που νόσησε στις αρχές Απριλίου

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, επικεφαλής της παράταξης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, «Οικολογία-Αλληλεγγύη», μίλησε για πρώτη φορά για τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό. Νόσησε στις αρχές Απριλίου και έμεινε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 64 ημέρες, εκ των οποίων ήταν διασωληνωμένος για 32 ημέρες.

Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης

Μιλώντας στο Thestival, με τη φωνή του αισθητά αλλοιωμένη λόγω της σκληρής μάχης που έδωσε τόνισε ότι «αντιμετώπισα τριπλή πνευμονία, νεφρική ανεπάρκεια και άλλα πνευμοθωρακικά προβλήματα. Δεν υπάρχει πιο βαριά μορφή της ασθένειας. Το πάλεψα κι εγώ, το πάλεψαν και οι γιατροί.  Δεν φοβήθηκα μήπως πεθάνω. Η νοοτροπία μου είναι να αγωνίζομαι», πρόσθεσε.

Σήμερα ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είναι σε κέντρο αποκατάστασης: «Έχασα 25 κιλά.  Ασκούμαι καθημερινά για να επανέλθω» λέει περιγράφοντας την κατάσταση της υγείας του.

«Απέναντι στο εμβόλιο ήμουν επιφυλακτικός. Πιστεύω στα μέτρα προσωπικής προστασίας από τον ιό. Εγώ δεν ξέρω πώς κόλλησα. Δεν πιστεύω στους αποκλεισμούς και στα κλειστά μαγαζιά. Θα μπορούσαν τα μαγαζιά να παραμείνουν ανοιχτά και να λειτουργούν με αυστηρά μέτρα. Μπορεί να κόλλησα στο σούπερ μάρκετ» σημειώνει.

«Όσο ήμουν σε καταστολή είδα κάποια ποιοτικά όνειρα. Τα αποκαλώ έτσι γιατί ήταν άκρως ρεαλιστικά, με απίστευτες λεπτομέρειες. Νόμιζα πως ήταν πραγματικότητα. Εκτός αυτού, θυμάμαι έντονα την επικοινωνία με τους γιους μου και τη σύζυγό μου. Μου έλεγαν: Μπαμπά είμαστε μαζί σου, μη το βάζεις κάτω» δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος.

Όλες οι ειδήσεις

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τι οδήγησε στο μοιραίο καυγά – Οι τελευταίες εξελίξεις

Αρση μέτρων: Ανοίγουν παιδότοποι, λούνα παρκ και υπηρεσίες ευεξίας

Εμβόλια mRNA: Δεν επηρεάζουν την ανδρική γονιμότητα – Μόσιαλος: Καταρρίπτονται οι μύθοι των αντιεμβολιαστών

Κούρεμα χρεών: Δώδεκα απαντήσεις για ρύθμιση σε έως 420 δόσεις

 
Διαβάστε ακόμη

«Έχουμε πολλούς τρόπους να αντιδράσουμε»: Αυστηρά μηνύματα της Ελλάδας στην Τουρκία για τη «Γαλάζια Πατρίδα»

Επεισοδιακή καταδίωξη στα Άνω Λιόσια: 80 άτομα επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς - Δάγκωσαν τον έναν

Συγκινητικές εικόνες στη Ρόδο: Ο μικρός Νικόλας νίκησε τον καρκίνο και τον υποδέχθηκε ο... Spiderman στο αεροδρόμιο

«Καλέστε γιατρό»: Αναστάτωση σε ζωντανή μετάδοση όταν εικονολήπτης κατέρρευσε - Δείτε βίντεο

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κορονοϊός
  • Τρεμόπουλος
  • εμβόλιο
  • πνευμονία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr