Εμβολιασμός παιδιών 12 έως 15 ετών: Τι είπε ο Μητσοτάκης
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στην Επιτροπή Εμβολιασμών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο άνοιγμα της πλατφόρμας που θα αφορά στον εμβολιασμό των παιδιών που βρίσκονται στην ηλικιακή ομάδα 12 - 15 αναφέρθηκε μιλώντας με πολίτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Μεσσηνία.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ρώτησε ένα παιδί «πόσο χρονών είναι» και όταν εκείνο απάντησε ότι είναι 12 χρονών, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα για να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού και τα παιδιά 12 - 15 ετών.
Στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού, η οποία βρισκόταν δίπλα, απάντησε πως δε θα ήθελε να εμβολιαστεί το παιδί της και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να μη γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τα παιδιά. Τότε ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. «Η κυβέρνηση θα ακούσει τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στην Επιτροπή Εμβολιασμών το επόμενο χρονικό διάστημα.
Τόλης Βοσκόπουλος: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 χρονών
Pegasus Project: Παγκόσμιο σκάνδαλο κατασκοπείας - Στόχοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί
Ερντογάν στην Κύπρο: Μετά τις 3 φτάνει στα Κατεχόμενα - Τι θα ανακοινώσει
Γραμμή 4 Μετρό: Δεκάδες κτίρια με ρωγμές, κάτοικοι απαιτούν στατικούς ελέγχους - Το θέμα στο ΔΣ της Αθήνας σήμερα
«Μάχη» για την ιδιωτικοποίηση των 22 αεροδρομίων - Η γενική αεροπορία ζητά αλλαγές πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός
Πώς οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή επηρεάζουν το πακέτο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Ολονύκτιο αμερικανικό σφυροκόπημα στο Ιράν και ναυτικός αποκλεισμός - Οι νέες απειλές Τραμπ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




