Αφγανιστάν: Aπεγκλωβίστηκε Έλληνας πολίτης από την Καμπούλ
Ο Έλληνας πολίτης Agajan Farhad μεταφέρθηκε με ασφάλεια από την Καμπούλ στο Ισλαμαμπάντ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Μεταφέρθηκε με ασφάλεια από την Καμπούλ στο Ισλαμαμπάντ Έλληνας πολίτης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Συγκεκριμένα, κατόπιν οδηγιών του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, και στη συνέχεια σχετικών συνεννοήσεων του υπουργείου με ΥΠΕΞ άλλων κρατών, ο Έλληνας πολίτης Agajan Farhad μεταφέρθηκε με ασφάλεια από την Καμπούλ στο Ισλαμαμπάντ όπου τον υποδέχθηκαν αξιωματούχοι της Ελληνικής Πρεσβείας.
Αυτή τη στιγμή στελέχη της Ελληνικής Πρεσβείας βρίσκονται μαζί του και προετοιμάζουν την επιστροφή του στην Ελλάδα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
Κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, και στη συνέχεια σχετικών συνεννοήσεων του Υπουργείου με ΥΠΕΞ άλλων κρατών, ο Έλληνας πολίτης Agajan Farhad μεταφέρθηκε με ασφάλεια από την Καμπούλ στο Ισλαμαμπάντ όπου τον υποδέχθηκαν αξιωματούχοι της Ελληνικής Πρεσβείας. Αυτή τη στιγμή στελέχη της Ελληνικής Πρεσβείας βρίσκονται μαζί με τον κ. Farhad και προετοιμάζουν την επιστροφή του στην Ελλάδα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.
«Κόλαση» φωτιάς και τρόμος για τα μποφόρ που ανεβαίνουν - Εκτός ελέγχου όλα τα μέτωπα
Κωνσταντίνος Μίχαλος: Νεκρός από ανακοπή ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ
Φωτιά Αττική: Πέθανε ο κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας που νοσηλευόταν στο ΚΑΤ
Φωτιά Μάνη: Έκκληση για βοήθεια - «Αν μας ακούτε, έστω και την ύστατη ώρα, στείλτε εναέρια μέσα»
Όλες οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα στη χώρα
Πασσάς και Τσαγκαράκης στο ethnos.gr: «Ο τρόπος για να τιμήσει κανείς τα όνειρά του είναι ο στυγνός πραγματισμός»
Απάτη ΕΦΚΑ: Στον ανακριτή το κύκλωμα - «Υπόθεση χρέους που διογκώθηκε λόγω λογιστικού λάθους» υποστήριξε ο συνήγορος του Καμπούρη
Εκτέλεση στη Γλυφάδα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και Greek Mafia «βλέπει» η ΕΛΑΣ - Με πλούσιο ποινικό παρελθόν το θύμα
«Μπαρούτι» η Μέση Ανατολή: «Τα αεροδρόμιο αποτελούν στόχο μας» - Οι Χούθι απειλούν και το Ριάντ προειδοποιεί με απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



