«Ενεργοποίηση πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ στη ΔΕΘ» - Ερώτηση Σπίρτζη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
«Ρωτάμε δημόσια το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το γραφείο του πρωθυπουργού: Επιβεβαιώνετε τις πληροφορίες του ρεπορτάζ που ακούσαμε στο δελτίο ειδήσεων του Open με την Πόπη Τσαπανίδου;»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την επιβεβαίωση ρεπορτάζ σχετικά με την «ενεργοποίηση πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ στη ΔΕΘ» ζητά από την κυβέρνηση ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.
«Πριν οποιαδήποτε άλλη θεσμική αντίδρασή μας, ρωτάμε δημόσια το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το γραφείο του πρωθυπουργού: Επιβεβαιώνετε τις πληροφορίες του ρεπορτάζ που ακούσαμε στο δελτίο ειδήσεων του Open με την Πόπη Τσαπανίδου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται αυτολεξεί ότι στο πλαίσιο των μέτρων ενόψει Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης "θα ενεργοποιηθεί το κλιμάκιο πληροφοριοδοτών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών"», αναφέρει ο Χρ. Σπίρτζης.
«Επειδή όλοι αντιλαμβανόμαστε τη θεσμική εκτροπή, σε συνέχεια της ένταξης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με το νόμο του επιτελικού κράτους στις αρμοδιότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τα πρόσθετα ερωτήματα που γεννιούνται, περιμένουμε την άμεση απάντηση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το αρμόδιο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη», υπογραμμίζει.
Ράλι Ακρόπολης: Κλειστό το κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Παραιτείται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την ΕΠΟ
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



