• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Εκλογές το 2027 - Τρίτη κυβερνητική θητεία, μαζί στην ισχυρή Ελλάδα του 2030Θεσσαλονίκη: 69χρονος παρενόχλησε 24χρονη μέσα σε κατάστημα ψιλικώνΤρόμος στην Αχαΐα: Άνδρας σε κατάσταση αμόκ κυκλοφορούσε με αλυσοπρίονοΦωτιά μετά από επίθεση με drone σε πυρηνικό σταθμό στο Άμπου Ντάμπι
δημοφιλές τώρα: Το σπίτι του στίβου γίνεται μεζονέτες: Ο Άγιος Κοσμάς σε αντιπαροχή και ο βασιλιάς των σπορ χωρίς...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   23.01.2019 20:36
Newsroom
Newsroom

Δεν καταθέτει πρόταση μομφής η Νέα Δημοκρατία (vid)

Οπως μετέδωσε το Open TV, τρεις είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο να απορρίψει την πρόταση των συνεργατών του.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
eurokinissi
eurokinissi

Την απόφαση να μην καταθέσει πρόταση μομφής στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών έλαβε η Νέα Δημοκρατία, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέρριψε τελικώς την εισήγηση συνεργατών του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο το οποίο παρουσιάζει η Ελλη Στάη, το σκεπτικό του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι βασίστηκε σε πολύ συγκεκριμένα σημεία, τα οποία κάνουν το κόμμα να αλλάξει ρότα ενόψει της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αρχικά, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θέλει να δώσει άλλοθι στον Πάνο Καμμένο ούτε να «ξεπλύνει» τις ευθύνες του, δεδομένης της στήριξης που του έχει προσφέρει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να δώσει άλλοθι στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγορεί πως κυβερνά με κυβέρνηση «κουρελού».

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση φαίνεται ότι διαθέτει την πλειοψηφία των 151, οπότε το αποτέλεσμα της πρότασης μομφής θα είναι προεξοφλημένο. Άλλωστε, μόλις την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Επίσης, και ενόψει των νομοθετημάτων που έπονται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να «κάψει» το χαρτί της ψήφου δυσπιστίας.

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο ΝΔ: Διεργασίες για νέα Πολιτική Επιτροπή και νέο Γραμματέα - Τα μηνύματα ενότητας και τα «καρφιά»

Νέα ανάφλεξη μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν; Μήνυμα Τραμπ για «ηρεμία πριν από την καταιγίδα»

Ο διμέτωπος σχεδιασμός του Νίκου Ανδρουλάκη και η δημοσκοπική εξίσωση της Κεντροαριστεράς

Κώστας Μακεδόνας στο ethnos.gr: «Οι λέξεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να ανατριχιάζεις»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Συμφωνία των Πρεσπών
  • Νέα Δημοκρατία
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr