• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στα Καλύβια για σακούλα με εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από αυτοκίνητοΔικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος - Πήρε 61% στον δεύτερο γύροΤρομακτικό τροχαίο στην Αμφίκλεια: Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧΕπιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
δημοφιλές τώρα: Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   31.01.2019 21:27
Newsroom
Newsroom

Τι απαντά στη ΝΔ η Βασιλική Θάνου για τον διορισμό της στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

H ΝΔ, με ανακοίνωσή της, υποστήριξε ότι ο διορισμός της κυρίας Θάνου ως επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι «σκανδαλώδης»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
(Eurokinissi/Στέλιος Μίσινας)
(Eurokinissi/Στέλιος Μίσινας)

«Έχω πλήρη συναίσθηση της υποχρέωσής μου να ασκήσω τα καθήκοντά μου, ως πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής με αμεροληψία και αντικειμενικότητα και να διαφυλάξω το κύρος και την ανεξαρτησία της θεσμικής αυτής θέσης» αναφέρει η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Βασιλική Θάνου, απαντώντας στις επικρίσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Χθες η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, υποστήριξε ότι ο διορισμός της κυρίας Θάνου ως επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι «σκανδαλώδης» και ότι διασύρει διεθνώς τη χώρα μας.

Στην απάντησή της, η νέα πρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής τόνισε ότι η Ελλάδα εξήλθε από τα μνημόνια και εισήλθε σε τροχιά ανάπτυξης. Όπως επισημαίνει, ο υγιής και αποτελεσματικός ανταγωνισμός συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην οικονομική ανάπτυξη και κατά συνέπεια ο πρόεδρος της αρχής Ανταγωνισμού έχει καθοριστικό ρόλο.

«Γι' αυτό μεγάλο μέρος των πολιτών πιστεύει ότι πίσω από όλες αυτές τις προσχηματικές σε βάρος μου αιτιάσεις, περί δήθεν έλλειψης αντικειμενικότητας από μέρους μου, υποκρύπτεται ο φόβος ορισμένων προσώπων, ότι θα διοικήσω και την Αρχή Ανταγωνισμού με την ίδια αποτελεσματικότητα που υπέδειξα και στις προηγούμενες θέσεις, ώστε να εξαλειφθούν φαινόμενα μεγάλης καθυστέρησης και παραγραφών, που σημειώθηκαν κατά το παρελθόν, όπως εντοπίστηκαν και στην έκθεση αξιολόγησης του ΟΟΣΑ του 2018, φαινόμενα τα οποία κατ´ αποτέλεσμα ευνοούσαν ορισμένα οικονομικά επιχειρηματικά συμφέροντα», υπογραμμίζει.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, καθώς και επιστολή της που έστειλε προς την επίτροπο Ανταγωνισμού της Ε.Ε.

Διαβάστε ακόμη

Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις

Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία

Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»

Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Νέα Δημοκρατία
  • Βασιλική Θάνου
  • Επιτροπή Ανταγωνισμού
  • διορισμός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr