Τζιτζικώστας: Στους δρόμους της περιφέρειας οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αρνείται να εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την άρνησή του να εφαρμόσει όσα προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είπε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τις πινακίδες που βρίσκονται στην αρμοδιότητά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από ΠΓΔΜ σε Βόρεια Μακεδονία.
«Για μένα ήταν, είναι και θα παραμείνουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν περιγράφει την ιστορία τους. Στους δρόμους της Περιφέρειάς μας, που βρίσκονται στην αρμοδιότητά μας, οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν τους ανήκει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στην ερώτηση του Γιώργου Αυτιά για το πώς θα αντιδράσει αν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός τον υποχρεώσουν να αλλάξει τις πινακίδες στο οδικό δίκτυο, ο περιφερειάρχης απάντησε ότι «είναι γνωστό ότι δεν υποκύπτω σε τέτοιες πιέσεις».
Ο ίδιος είπε επίσης ότι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζ. Ζάεφ, έχει οικογενειακή επιχείρηση με σάλτσες που αναγράφουν στη συσκευασία ότι βασίζονται σε «μακεδονικές» συνταγές. Τόνισε ότι αυτά έπρεπε να τα κοιτάξει η ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



