• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πρώτη φορά αλλαγή χρόνου στα μπλόκα για τους αγρότες - Το «ούτε βήμα πίσω» και η κρίσιμη σύσκεψη των ΜαλγάρωνΧιονισμένη Πρωτοχρονιά σε πολλές περιοχές της χώρας - Πού θα μείνει κάτω από το μηδέν ο υδράργυροςΠοδαρικό πρωτοχρονιάς με σεισμό στην Εύβοια - Κουνήθηκε και η ΑττικήΜε λάμψη υποδέχθηκε η Ελλάδα το 2026: Πυροτεχνήματα, drones, συναυλίες και χιλιάδες πολίτες στους δρόμους
δημοφιλές τώρα: Χιόνια μέχρι και στις παραλίες - Στα λευκά Λήμνος, Τήνος, Νάξος, Θάσος και Σαμοθράκη
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   20.02.2019 17:29
Κατερίνα Τζαβάρα
Κατερίνα Τζαβάρα

Κεγκέρογλου σε Σπίρτζη: «Έπρεπε να του πεις να παραδεχθεί την μ@λ@κί@»

Μια… άκομψη έκφραση που χρησιμοποίησε από βήματος της Ολομέλειας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Μια… άκομψη έκφραση που χρησιμοποίησε από βήματος της Ολομέλειας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου τράβηξε το ενδιαφέρον περισσότερο από την ουσία των λεγομένων του, αν και στην παρέμβασή του είχε προλάβει να θίξει πολλά ζητήματα.

Πόλος έλξης έγινε ωστόσο η μαγική φράση «έπρεπε να του πεις να παραδεχθεί ότι έκανε μ@λ@κί@», την οποία απηύθυνε στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη προκειμένου να τη μεταφέρει στον πρωθυπουργό, ο οποίος κατά τη γνώμη του είχε υποπέσει στο ατόπημα να παρομοιάσει τον Γιώργο Παπανδρέου με τον δικτάτορα Πινοσέτ.

Επισημαίνοντας στον κ. Σπίρτζη πως «έχει ευθύνη γιατί δίνει άλλοθι σε αυτή την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου, με αναφορά στον πρωθυπουργό: «… και αυτό το βραβείο που πήρε, φαντάζεστε να το είχε πάρει ο Σαμαράς ή ο Παπανδρέου; Τι θα έλεγε ο Τσίπρας για Παπανδρέου; … ρε τι Πινοσέτ που τον έχετε πει τον Παπανδρέου. Και δεν του είπες ρε Χρήστο (σε Σπίρτζη) να πει ‘έκανα μαλακία που τον είπα Πινοσέτ’; Ή το πιστεύετε; Κι αν το πιστεύετε ακόμα πώς έχεις τον υφυπουργό του Πινοσέτ. όπως είπε και την κυβέρνηση Παπαδήμου κουρελού κι έχεις τον υφυπουργό του Παπαδήμου κουρέλι από την κουρελού δηλαδή;».

Στο κομμάτι της τοποθέτησής του που προηγήθηκε ο Βασίλης Κεγκέρογλου είχε επιχειρήσει να αποδομήσει το κεντροαριστερό προφίλ του πρωθυπουργού κάνοντας λόγο για «προσπάθεια άλωσης της κεντροαριστεράς» με τη δημιουργία «τάχα προοδευτικού μετώπου». Μίλησε επίσης για κυβέρνηση που «έχει μαζέψει από δεξιά κι αριστερά ό,τι παλιό υπάρχει κι έφτιαξε νόθο» ενώ άφησε αιχμές και για εκείνους που «δεν διαφώνησαν με το ΚΙΝΑΛ κι ενώ ήταν μπροστάρηδες στην κριτική κατά Τσίπρα πήγαν μαζί του»…  Εξαίρεσε πάντως τον κ. Σπίρτζη επειδή όπως τόνισε «είχε εκφράσει από την αρχή τη διαφωνία του κι έκανε την επιλογή του».

Λίγο αργότερα, ο κ. Σπίρτζης απάντησε εμμέσως σε εντελώς διαφορετικό ύφος, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση για τη δημιουργία ενιαίου μετώπου των προοδευτικών δυνάμεων, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη να στηριχθεί η διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Διαβάστε ακόμη

Ένας μοναχός, με τίμημα τη ζωή του, δίνει τέλος στις μονομαχίες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας

Πρώτη φορά αλλαγή χρόνου στα μπλόκα για τους αγρότες - Το «ούτε βήμα πίσω» και η κρίσιμη σύσκεψη των Μαλγάρων

Χιονισμένη Πρωτοχρονιά σε πολλές περιοχές της χώρας - Πού θα μείνει κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος

Με λάμψη υποδέχθηκε η Ελλάδα το 2026: Πυροτεχνήματα, drones, συναυλίες και χιλιάδες πολίτες στους δρόμους

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Βασίλης Κεγκέρογλου
  • ΠΑΣΟΚ
  • Χρήστος Σπίρτζης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr