• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Έφοδος της εισαγγελίας του Παρισιού στα γραφεία του X - Κλήθηκε για κατάθεση ο ΜασκΝεκρός άνδρας στη Βούλα - Έφερε τραύμα στον λαιμό«Πόλεμος» δήμου Αθηναίων-ΕΥΔΑΠ για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς νερού: «Πίνουν εις υγείαν των κορόιδων»Αναδιπλώνει η Αλεξοπούλου για το «τσάμπα πέθανε»: «Ήταν κάκιστη διατύπωση»
δημοφιλές τώρα: Η πρώτη φωτογραφία της Κρήτης από την Αττική από τον άνθρωπο που ενώνει τις βουνοκορφές της Ελλάδας
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   23.02.2019 08:37
Newsroom
Newsroom

Η «Ωκεανίς» έβαλε «φρένο» στις εξορμήσεις Μητσοτάκη-Γεννηματά

Ο πρόεδρος της ΝΔ επρόκειτο να βρεθεί σε Ξάνθη και Ροδόπη ενώ η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σχεδίαζε να επισκεφτεί τις Πρέσπες

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
Φωτογραφία (EUROKINISSI)
Φωτογραφία (EUROKINISSI)

Τις εξορµήσεις των πολιτικών αρχηγών «χάλασε» η κακοκαιρία που προέβλεψαν οι µετεωρολόγοι για το Σαββατοκύριακο. Η «Ωκεανίς» έβαλε απαγορευτικό στις περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη και της Φώφης Γεννηµατά στις Πρέσπες. Βλέπετε, και οι δύο διαβλέπουν εκλογικά οφέλη για τα κόµµατά τους εξαιτίας της Συµφωνίας των Πρεσπών και γι’ αυτό εστιάζουν στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο µεν πρόεδρος της Νέας ∆ηµοκρατίας επρόκειτο να βρεθεί αύριο, στους Νοµούς Ξάνθης και Ροδόπης, αλλά ανέβαλε την επίσκεψη λόγω των µετεωρολογικών προβλέψεων, όπως είχε κάνει και τα Θεοφάνια, όταν ο «Τηλέµαχος» µαταίωσε την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο συνέβη µε τη µίνι περιοδεία που σχεδίαζε να κάνει αύριο στις Πρέσπες η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, προκειµένου να υπογραµµίσει συµβολικά τη διαφωνία της µε τη Συµφωνία. Πάντως, η Φώφη θα βρεθεί κανονικά στη Θεσσαλονίκη τη ∆ευτέρα, όπου θα µιλήσει το απόγευµα σε πολιτική εκδήλωση εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, µε τίτλο «Η Μακεδονία στο επίκεντρο». Σε αυτήν θα µιλήσουν οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ στις τρεις περιφέρειες της Β. Ελλάδας (Χρ. Παπαστεργίου στην Κ. Μακεδονία, Κ. Σιµιτσής στην Αν. Μακεδονία-Θράκη και Γ. Ζεµπιλιάδου στη ∆υτ. Μακεδονία), καθώς και ο υποψήφιος δήµαρχος Θεσσαλονίκης Σπ. Βούγιας. Για να δούµε τι θα κερδίσουν, τελικά, Ν∆ και ΚΙΝΑΛ από τις «Πρέσπες».

* Δημοσιεύθηκε στη στήλη Κοίτα να δεις

Διαβάστε ακόμη

Το σχέδιο 3 επιπέδων για εκεχειρία στην Ουκρανία, το ρίσκο παραβίασης και τα «καλά νέα» του Τραμπ

Μνημείο προσβολής προς όλους το βίντεο του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση

Έφοδος της εισαγγελίας του Παρισιού στα γραφεία του X - Κλήθηκε για κατάθεση ο Μασκ

«Φταίει το GPS»: Τι απαντά ο μπασκετμπολίστας που συνελήφθη να οδηγεί στις γραμμές του τρένου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • χιόνια
  • Ωκεανίς
  • Φώφη Γεννηματά
  • κακοκαιρία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr