Ο Παύλος Πολάκης δεν δέχεται την άρση ασυλίας του
Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας είπε «σαφώς και όχι» στην άρση της ασυλίας του και ζήτησε «αν θέλουν» να εξεταστεί η περίπτωσή του με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για «φθηνό αντιπερισπασμό» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επισημαίνοντας ότι σαφώς και δεν δέχεται την άρση της ασυλίας του.
Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας είπε «σαφώς και όχι» στην άρση της ασυλίας του και ζήτησε «αν θέλουν» να εξεταστεί η περίπτωσή του με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Λίγο αργότερα, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε: «Έπιασα τον κλέφτη και μου κάνει και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση». Η υπόθεση αφορά μήνυση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη σε βάρος του, για δυσφήμιση.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας δέχθηκε τις αιτιάσεις του κ. Πολάκη και θα εισηγηθεί αρνητικά για την άρση ασυλίας του.
Διαβάστε ακόμη
Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
«Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



