Ελληνική «οργή» για τις 100 παραβιάσεις σε 48 ώρες των Τούρκων στο Αιγαίο (vid)
Παραβιάζουν ακατάπαυστα τον εθνικό εναέριο χώρο οι Τούρκοι λίγο πριν από την κρίσιμη συνάντηση Κατρούγκαλου-Τσαβούσογλου στο Ελσίνκι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχίζεται και σήμερα το μπαράζ των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο με το «κοντέρ» να σημειώνει τουλάχιστον 37 παραβιάσεις.
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους καθώς μόνο κατά την χθεσινή ημέρα η Τουρκία παραβίασε 65 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο, ανεβάζοντας τον αριθμό των τελευταίων ημερών στις 100.
Να σημειωθεί μάλιστα ότι σε μερικές ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι και η συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Γιώργου Κατρούγκαλου και Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV η ελληνική διπλωματία αναμένεται να διαμηνύσει ένα αυστηρό μήνυμα στην πλευρά της Τουρκίας, αναφορικά με την αντίδραση που θα υπάρξει σε περίπτωση μιας εκτράχυνσης των τουρκικών κινήσεων και ενεργειών.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



