• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   18.05.2019 14:45
Newsroom
Newsroom

Μητσοτάκης: Όσο ο Τσίπρας διχάζει, εγώ θα μιλάω για το μέλλον

Από την Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
(Eurokinissi)
(Eurokinissi)

«Όσο ο κ. Τσίπρας επιμένει να διχάζει, τόσο εγώ θα επιμένω να ενώνω και να μιλάω για το μέλλον», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό.

«Δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Όσο αυτός επιμένει να διχάζει, τόσο εγώ θα επιμένω να ενώνω και να μιλάω για το μέλλον της χώρας μας. Αυτό, εξάλλου, είναι που σήμερα ενδιαφέρει τους Έλληνες πολίτες. Θα αξιοποιήσουμε πλήρως την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές να παρουσιάσουμε τη θετική μας πρόταση για μια φωτεινή, για μια αισιόδοξη Ελλάδα», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στο βασικό δίλημμα των εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι «μεγάλη πολιτική αλλαγή η διατήρηση της πολιτικής στασιμότητας. Η πολιτική αλλαγή, την οποία οραματίζεται η Νέα Δημοκρατία, είναι μια πολιτική αλλαγή που αφορά όλους τους Έλληνες. Είναι μια πολιτική αλλαγή με την οποία θα γίνει πράξη η πολιτική μας για χαμηλότερους φόρους, για περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ασφάλεια, για καλή δημόσια παιδεία, για καλή δημόσια υγεία. Και αυτό το μήνυμα είμαι σίγουρος ότι είναι ένα μήνυμα, το οποίο θα βρει μεγάλη ανταπόκριση ειδικά εδώ στην Κρήτη».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε στο κέντρο του Ηρακλείου και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη είναι το Ρέθυμνο.

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Αλέξης Τσίπρας
  • Νέα Δημοκρατία
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr