Ποτάμι: Υπό παραίτηση ο Σταύρος Θεοδωράκης - «Έδειξε» Μαυρωτά (vid)
Δήλωσε ότι θα ακούσει όλα τα στελέχη του Ποταμιού από όλη τη χώρα και πρόσθεσε ότι δεν θα είναι σε κανένα ψηφοδέλτιο κόμματος στις επερχόμενες εκλογές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Ποτάμι καθώς ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί και έδειξε για διάδοχο του τον αντιπρόεδρο του κόμματος Γιώργο Μαυρωτά.
Παράλληλα δήλωσε ότι θα ακούσει όλα τα στελέχη του Ποταμιού από όλη τη χώρα, εισηγήθηκε το κόμμα να μην κατέβει στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και πρόσθεσε ότι δεν θα είναι σε κανένα ψηφοδέλτιο κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.
Το Πολιτικό Συμβούλιο βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμα και για το αν θα κατέβει το κόμμα στις εκλογές.
Διαβάστε ακόμη
Μαρινάκης στο OPEN: Ο Ανεστίδης δεν είναι πλέον ενεργό μέλος της ΝΔ - Φασίζουσα ενέργεια τα μπλόκα με τρακτέρ
Πέθανε σε ηλικία 92 ετών η αγαπημένη ηθοποιός, Μέλπω Ζαρόκωστα
Προαναγγελία Ζελένσκι για λύση στο Ουκρανικό: Αν υπάρξει συμφωνία, υπογράφουμε στο Νταβός την επόμενη εβδομάδα
Νέφη Virga: Τι είναι το εντυπωσιακό φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό της Αττικής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



