Εκλογές 2019: Μέρα νίκης για τη Θεσσαλονίκη, είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας
Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα επισκεφθεί μέσα στην μέρα εκλογικά τμήματα της πόλης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο 41ο δημοτικό σχολείο, στην περιοχή της Ικτίνου, άσκησε πριν από λίγο το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Ο κ. Ζέρβας, ο οποίος συνοδευόταν από συνεργάτες και συνυποψηφίους του, έκανε λόγο για μια σημαντική ημέρα για τη Θεσσαλονίκη κι έστειλε μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα.
«Είναι μια σημαντική μέρα. Οι Θεσσαλονικείς αποφασίζουν για το μέλλον της πόλης. Είμαστε εδώ για να συνθέτουμε, για να ενώσουμε, να προσφέρουμε την αισιοδοξία ότι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν μια καλύτερη πόλη, μια καλύτερη καθημερινότητα.
Κοιτάμε μπροστά, μαζί ενωμένοι, σε τέσσερα χρόνια θα έχουμε τη Θεσσαλονίκη που θέλουμε. Εϊναι μια μέρα χαράς, μια μέρα νίκης στη Θεσσαλονίκη».
Διαβάστε ακόμη
Τέταρτη μέρα μάχης και αγωνίας: Εκκενώσεις, αναζωπυρώσεις και καταστροφές - Live ενημέρωση
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Πύρινος όλεθρος με δύο νεκρούς και πάνω από 110.000 καμένα στρέμματα
«Δεν σταμάτησα ποτέ να σκέφτομαι την επιστροφή» - Η μαρτυρία ενός Μαροκινού στη Θέουτα
Πρώτες εκλογές στο νεοσύστατο ελληνικό κράτος: άρχισαν την άνοιξη και τέλειωσαν το καλοκαίρι!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




