Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία η Μαρίνα Χρυσοβελώνη
«Οι πολίτες θέλουν ήρεμο πολιτικό λόγο», τόνισε η υφυπουργός Εσωτερικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία έκανε γνωστή η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Η ίδια, μάλιστα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του News 24/7 έκανε έκκληση σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να γυρίσουν όλη την Ελλάδα και να έρθουν σε άμεση επαφή με τους πολίτες, ενόψει των εθνικών εκλογών.
Κατά την άποψή της ένα από τα λάθη που έκανε η κυβέρνηση ήταν ότι δεν μέτρησε καλά τον αντίπαλο. Όπως ανέφερε η κυρία Χρυσοβελώνη, η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, αμέσως μετά την προηγούμενη ήττα, κινήθηκε με μαθηματικούς υπολογισμούς.
Η κυρία Χρυσοβελώνη έκανε λόγο και για αλαζονικές συμπεριφορές που απομάκρυναν τον κόσμο και συμπλήρωσε ότι «καλό θα είναι να αποφύγουμε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, όλοι μας θα θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκράτηση, οι πολίτες θέλουν ήρεμο πολιτικό λόγο».
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



