Αντώνης Σαμαράς: Ο «Ρασπούτιν» είναι ο Παπαγγελόπουλος (vid)
Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Novartis🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

O αντιεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής έπειτα από τις καταγγελίες που έκανε για πολιτικές παρεμβάσεις ζητάει τώρα να καταθέσει για το εν λόγω θέμα μετά τις 7 Ιουλίου. Σύμφωνα με τη δικαστική συντάκτρια του Open TV Σοφία Φασουλάκη, ο αντιεισαγγελέας ζητάει μέσω υπομνήματος να καταθέσει στις 10 Ιουλίου.
Όπως λέει ο κ. Αγγελής δεν έχει εμπιστοσύνη τόσο στη νυν εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου όσο και στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου. Παράλληλα ο κ. Αγγελής εξαπολύει εκ νέου επίθεση κατά του «Ρασπούτιν» λέγοντας ότι επιχειρεί σχέδιο εξόντωσης σε βάρος του.
Από την άλλη πλευρά, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε αυριανή του συνέντευξη στα Παραπολιτικά» κατονομάζει ως «Ρασπούτιν» τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ποιος είναι ο «Ρασπούτιν», καθώς συνομιλεί μαζί του και ότι μαζί σχεδίασαν την υπόθεση Novartis.
Βίντεο ντοκουμέντο από το Κραν Μοντανά: Η στιγμή που ξεκινάει η φωτιά μέσα στο μπαρ στην Ελβετία
Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 44χρονο δότη οργάνων - Με επιτυχία η πρώτη μεταμόσχευση
Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ της χρονιάς με Τασούλα: Ο γιος μου έκανε πρόταση γάμου στη Σάκκαρη - Παντρεύονται το 2027
Forbes: Αυτοί είναι οι 20 «hot» προορισμοί για το 2026 - Ανάμεσά τους και ένας στην Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



