• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην Κάτω Τιθορέα - 8 άτομα στη ΓΑΔΑΤα ερωτήματα για τη διετή παράταση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων και το παράδοξοΣοβαρό ατύχημα παίχτη του Survivor: Αναστέλλεται η τηλεοπτική μετάδοση - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ«Ο κίνδυνος από χανταϊό είναι πολύ χαμηλός»: Τα ύποπτα συμπτώματα και τι θεωρείται «στενή επαφή»
δημοφιλές τώρα: Σοβαρό ατύχημα παίχτη του Survivor: Αναστέλλεται η τηλεοπτική μετάδοση - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   07.07.2019 19:34
Newsroom
Newsroom

Exit poll: Η ανάλυση για το Open TV από τον Κώστα Παναγόπουλο της Alco (vid)

Αυτοδύναμη κυβέρνηση σχηματίζει η ΝΔ με πάνω από 155 βουλευτές, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Alco

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος παρουσίασε στην εκπομπή του Open TV «Εκλογές 2019 - Η ώρα της απόφασης» το exit poll με τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών. 

«Είναι φανερό ότι με βάση τα στοιχεία η σημερινή εκλογική αναμέτρηση δίνει κυβέρνηση, με καθαρή αυτοδυναμία. Μίνιμουμ οι έδρες της Νέας Δημοκρατίας θα είναι 155 ίσως και λίγο παραπάνω. Το μέσο ποσοστό είναι το υψηλότερο που συγκεντρώνει πολιτικό κόμμα μετά από χρόνια.

Το ΚΙΝΑΛ δείχνει ότι θα είναι λίγο κάτω από τις Ευρωεκλογές. Το ΚΚΕ εμφανίζει καλά ποσοστά, για τα δεδομένα του. Για πρώτη φορά το κατώτατο όριο της ΧΑ είναι κάτω από το 3%. Η ίδια εκτίμηση είναι και για την Ελληνική Λύση. Το πιθανότερο είναι και αυτή να είναι στη Βουλή. Δείχνει ότι πηγαίνουμε σε επτακομματική Βουλή και για καθαρή αυτοδυναμία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Alco.

Aναφορικά με το MέΡΑ25 κατέγραψε πολύ καλύτερη επίδοση στο exit poll σε σχέση με αυτή που υπολογίζαμε. Θα λέγαμε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας είχε άνοδο και δεν ξέρω τι θα δείξει το τελικό exit poll. Είχε εισροές από πολλούς χώρους. Κυρίως από εκείνους που επέλεξαν μικρότερα κόμματα στις ευρωεκλογές. Βέβαια είχε και εκροές. Μέρος των ψηφοφόρων που ψήφισαν το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη στις εκλογές τώρα ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε.

«Ενώ το ποσοστό του ΜέΡΑ25 δείχνει να είναι πάνω από εκείνο των ευρωεκλογών, αυτό της Ελληνικής Λύσης δείχνει μάλλον να είναι κάτω από εκείνο των ευρωεκλογών» πρόσθεσε ο Κώστας Παναγόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην Κάτω Τιθορέα - 8 άτομα στη ΓΑΔΑ

Τα ερωτήματα για τη διετή παράταση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων και το παράδοξο

Σοβαρό ατύχημα παίχτη του Survivor: Αναστέλλεται η τηλεοπτική μετάδοση - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Συγκλονιστικό βίντεο: Νήπιο πέφτει από μπαλκόνι - Ο πατέρας του το άφησε μόνο για να πάει για τσιγάρα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • exit poll
  • αποτελέσματα εκλογών 2019
  • εθνικές εκλογές 2019
  • εκλογές 2019
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr