Παύλος Πολάκης για άρση ασυλίας του: Σιγά μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ
«Ραντεβού στην Ολομέλεια», σχολιάζει και εξαπολύει κατηγορίες για πολιτικό ρεβανσισμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που εισηγήθηκε με ψήφους 8-2 την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη για την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον Γιάννη Στουρνάρα, σχολίασε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, με δηλώσεις του και ανάρτηση στο Facebook.
Στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης κάνει λόγο για πολιτικό ρεβανισμό, οργανωμένο με «ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση να κρατούν φανάρι».
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
«Πολιτικός ρεβανσισμός-πολιτική δειλία-προαποφασισμένη και οργανωμένη διαδικασία .Κρατάνε φανάρι το ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση. Δεν τολμούν να φτιάξουν προανακριτική για να ειναι εν κρυπτώ απ το λαό αυτά που θα πω.
"Σιγά μην κλάψω Σιγά μην φοβηθώ»
Ραντεβού στην ολομέλεια που θα ψηφιστεί με ονομαστική ψηφοφορία η άρση ασυλίας μου (που είχε ήδη αποφασιστεί για Τετάρτη 31 Ιουλιου απο χτες πριν καν συνεδριάσει η επιτροπή Δεοντολογιας της Βουλης σήμερα !!) Εκεί θέλετε δε θέλετε θα ακουστούν όλα!»
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



