Χατζηδάκης για οφειλές στη ΔΕΗ: Θα ξεχωρίσουμε τα «μεγάλα ψάρια» από τους φτωχούς
«Τα μισά λεφτά που πρέπει να εισπράξει η ΔΕΗ, τα χρωστάνε 60.000 άνθρωποι», επανέλαβε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Θα ξεχωρίσουμε τα "μεγάλα ψάρια" από τους φτωχούς ανθρώπους, όσον αφορά στις οφειλές στη ΔΕΗ», υποσχέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης. «Η κατεύθυνση είναι να ξεχωρίσουμε τα "μεγάλα ψάρια" από τους φτωχούς ανθρώπους, προσπαθούμε να τους στηρίξουμε και εφαρμόζοντας ειδική πολιτική», υποστήριξε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.
Μάλιστα, ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε πως δεν παίρνει μαθήματα συμπόνιας από κανέναν και πως πρώτος εκείνος θα συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο μπορεί στους φτωχούς ανθρώπους που υποφέρουν. Ανέφερε και την περίπτωση μιας γυναίκας που με το ανάπηρο παιδί της δίπλα, εκλιπαρούσε για επανασύνδεση στο ρεύμα της. «Μου πόνεσε η καρδιά», σημείωσε ο υπουργός.
Επιφυλάχθηκε, πάντως, να απαντήσει με λεπτομέρειες για το πώς θα ξεχωρίσουν οι «στρατηγικοί κακοπληρωτές» από τους πραγματικά ανήμπορους να πληρώσουν πολίτες, καθώς αυτή την στιγμή δεν έχει ορισθεί η νέα διοίκηση της ΔΕΗ, ενώ δεν έχει οριστικοποιηθεί το συγκεκριμένο πλάνο που θα ακολουθήσει η νέα κυβέρνηση. «Θα μου δώσετε μια μικρή πίστωση χρόνου, να οριστεί η νέα διοίκηση της ΔΕΗ και να χαραχθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Τα μισά λεφτά που πρέπει να εισπράξει η ΔΕΗ, τα χρωστάνε 60.000 άνθρωποι, που είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές και σε αυτούς θα στοχεύσουμε», ξεκαθάρισε ο υπουργός.
Τα τρία νέα μέτρα για τους αγρότες που ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης - «Είμαστε έτοιμοι να τα προχωρήσουμε»
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



