• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα: Το Artemis II φτάνει εκεί που δεν έφτασε ποτέ πριν άνθρωποςΔημοσκόπηση Alco: Απώλειες για ΝΔ μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πόσοι ψηφίζουν ΚαρυστιανούΔημήτρης Μελάς στο OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπήρχαν βουλευτές οι οποίοι ήταν πιεστικοί για τα αιτήματά τουςΝέα «τορπίλη» Τραμπ προς Ιράν: «Μπορούμε να το τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα - Αυτή ίσως να είναι η αυριανή»
δημοφιλές τώρα: Market Pass: Νωρίτερα οι αιτήσεις στον ΟΠΕΚΑ, πληρωμή με αναδρομικά το φθινόπωρο
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   04.09.2019 16:58
Newsroom
Newsroom

Μπακογιάννης: Να παραδοθεί γρήγορα η πλατεία Ομονοίας στους Αθηναίους

Την επίσπευση των έργων στο κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας ζήτησε ο δήμαρχος Αθηναίων

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
Ο Κώστας Μπακογιάννης
Ο Κώστας Μπακογιάννης

Εντολή να επισπευσθούν τα έργα που γίνονται εδώ και αρκετούς μήνες στην Πλατεία Ομονοίας, προκειμένου να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν στους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης, έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης το εργοτάξιο της Ομόνοιας μαζί με τους αντιδημάρχους Βασίλη Αξιώτη (Αστικών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως) και Γιώργο Αποστολόπουλο (Δόμησης και Κτιριακών Υποδομών) και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου. Συναντήθηκε με τους εργολάβους και ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποκατάστασης και συντήρησης που έχουν καθυστερήσει, ώστε η πλατεία με τις παρεμβάσεις που είχαν σχεδιαστεί να είναι έτοιμη μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

«Τα έργα που έχουν αρχίσει και έχουν καθυστερήσει αρκετά, ξαναρχίζουν πλέον σε ρυθμούς εντατικούς. Πιστεύω ότι και λειτουργικά και αισθητικά η εικόνα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πριν χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι αρκετό για ένα ιστορικό τοπόσημο της Αθήνας όπως η Ομόνοια. Τον σχεδιασμό μας για να ξαναγίνει η Ομόνοια πλατεία και όχι συγκοινωνιακός κόμβος, στον οποίο καταλήγουν κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα τον αναπτύξουμε το επόμενο διάστημα. Για μας είναι στοίχημα να αναστήσουμε ξανά την Ομόνοια», σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης.

Διαβάστε ακόμη

Δίκη για τα Τέμπη: Η νέα διακοπή, οι 52 δικηγορικοί σύλλογοι και το ελληνικό Δημόσιο - Όσα συνέβησαν την τρίτη ημέρα

Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα: Live εικόνα της NASA από την αποστολή Artemis II

Παλλήνη: Νεκρός σε χαντάκι εντοπίστηκε 50χρονος - Είχε δεματικά γύρω από τον λαιμό του

Δημήτρης Μελάς στο OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπήρχαν βουλευτές οι οποίοι ήταν πιεστικοί για τα αιτήματά τους

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κώστας Μπακογιάννης
  • Ομόνοια
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr