Σύσκεψη για το προσφυγικό συγκαλεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος
Η σύσκεψη, σε επίπεδο γενικών γραμματέων, θα πραγματοποιηθεί στις 13.00, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διυπουργική συντονιστική σύσκεψη με θέμα το προσφυγικό συγκαλεί την Πέμπτη (5/9) ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, με τη συμμετοχή του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιου για τοΝ συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου, Άκη Σκέρτσου.
Η σύσκεψη, σε επίπεδο γενικών γραμματέων, θα πραγματοποιηθεί στις 13.00, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των υπουργείων Εξωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας, Υγείας, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Επίσης, θα συμμετέχει και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών, Αθανάσιος Κοντογεώργης.
Μάχη στο υπουργείο Υγείας για να βρεθεί προσωπικό ώστε να καλυφθούν τα κενά στα νησιά
Από τη Γάζα στα Τέμπη: Η εποχή της ατιμωρησίας είναι εδώ και η Ελλάδα στις «μαύρες σελίδες» της Διεθνούς Αμνηστίας
Η άφιξη της φορτωμένης με βόμβες Κοβέσι, ο πονοκέφαλος που προκαλούν δεκάδες βουλευτές στον Μητσοτάκη και ο μικρός «πάγκος» που έχει η ΝΔ
Το… μασάζ στους «γαλάζιους» βουλευτές πριν την ψηφοφορία για την άρση των ασυλιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




