Αβραμόπουλος για Novartis: «Να αποκαλυφθούν οι σκευωροί μιας σκοτεινής υπόθεσης»
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην κατάθεσή του δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα, αλλά στόχος του, όπως είπε, είναι η αποκάλυψη της αλήθειας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο ώρες διήρκεσε η κατάθεση του Ευρωπαίου επιτρόπου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους χειρισμούς στην υπόθεση των πρακτικών της φαρμακοβιομηχανίας, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να ζητεί από τη Δικαιοσύνη την αποκάλυψη «των σκευωρών» που τον ενέπλεξαν. Ο κ. Αβραμόπουλος στην κατάθεση του δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα, αλλά στόχος του, όπως είπε, είναι η αποκάλυψη της αλήθειας.
«Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, δεν αναφέρθηκα σε ονόματα...» ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος σε δηλώσεις του και συνέχισε λέγοντας πως «στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης. Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι».
Τη σκυτάλη των καταθέσεων θα πάρει αύριο ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ μεθαύριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Τελευταίος θα καταθέσει ο αντεισαγγελέας Γ. Αγγελής, ο οποίος, άλλωστε, άνοιξε τον χορό των καταγγελιών για πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς, των οποίων προίστατο, αλλά αποχώρησε. Εάν κάποιος από τους μάρτυρες αναφερθεί σε εμπλοκή πολιτικού προσώπου, τότε η δικογραφία θα πάρει τον δρόμο για τη Βουλή.
Ανανεώθηκε η θητεία των Ελλήνων Ευρωπαίων εισαγγελέων - Τι αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
Xωροταξικό για τουρισμό: Το πλαφόν σε κλίνες, οι όροι δόμησης και οι «κόκκινες» περιοχές
Metallica: Το μεγάλο «ευχαριστώ» στο ελληνικό κοινό - Νέο ρεκόρ σταδίου με 90.000 θεατές
«Ήταν ένα τέρας, μας κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια» λένε τα παιδιά της «μυστικής οικογένειας» του Μάικλ Τζάκσον
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



