Novartis: Οι καταθέσεις Σαμαρά - Βενιζέλου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο
Ο πρώην πρωθυπουργός είναι ο μόνος που κάνει ευθεία αναφορά σε Αλέξη Τσίπρα και Δημήτρη Παπαγγελόπουλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην κατάθεσή του που περιλαμβάνεται στη δικογραφία που βρίσκεται στη Βουλή κατονομάζει ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως τα άτομα που βρίσκονται πίσω από την υπόθεση Novartis.
Ο κ. Σαμαράς είναι ο μόνος που αναφέρεται στα δύο πρόσωπα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «σε όλες τις μηνυόμενες πράξεις των ανωτέρω εισαγγελικών λειτουργών και των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων ιθύνων νους είναι ο τέως πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο εκτελεστικός βραχίονας αυτού του μηχανισμού και κεντρικό ρόλο σε όλο αυτό το παρασύστημα έχει η εφημερίδα Documento».
Από την άλλη πλευρά ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην κατάθεσή του κάνει αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα χωρίς να τον κατονομάζει. «Σε ο,τι αφορά εμένα και άλλα πολιτικά πρόσωπα εμφανίζεται επίταση δόλου του τέως πρωθυπουργού ο οποίος κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών αναφέρθηκε στο σκάνδαλο Novartis ως κεντρικό προεκλογικό του επιχείρημα αν και υπόθεση για μένα είχε αρχειοθετηθεί» τονίζει μεταξύ άλλων.
Αγρότες: «Δεν τρώμε τον σανό της κυβέρνησης, δεν το κουνάμε από τα μπλόκα» - «Πολιορκία» σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα
ΠΑΣΟΚ - ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαγράφεται ο Γιώργος Λαμπράκης που συνελήφθη για το σκάνδαλο
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
Βόλος: Ο Μπέος έβαλε ζωντανό πόνι μέσα στη φάτνη - Η οργή φιλόζωων και η προκλητική απάντηση του δημάρχου Βόλου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



