Παπαδημητρίου: Το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό και η σπατάλη του εξωφρενική
O βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι στις μικρές πόλεις δεν γίνεται σωστή επεξεργασία του πριν φτάσει στους πολίτες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Απαράδεκτα φθηνό» χαρακτήρισε την τιμή που διατίθεται στους καταναλωτές το νερό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου κατά τη συζήτηση στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το νερό, «δυστυχώς, είναι απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του εξωφρενική», ενώ και η επεξεργασία του -ειδικότερα σε μικρές πόλεις- είναι σπάνια.
Ο βουλευτής της ΝΔ του Νότιου Τομέα Αθήνας συγκεκριμένα είπε: «Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».
Διευκρινίζοντας μάλιστα ο ίδιος, έπειτα από ερώτηση, επέμεινε στα λεγόμενά του περί «τιμολόγησης του ύδατος», λέγοντας ότι η σημερινή τιμή του νερού δεν αποτρέπει από τη μη ορθολογική χρήση του.
Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την Επιτροπή της Βουλής από το 42:10
Πρόοδος μεν, εμπόδια δε μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Ποια τα «αγκάθια» στη συμφωνία για την Ουκρανία
Έτοιμοι για ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες – Οι νέες κινητοποιήσεις
Τι όπλισε το χέρι του άνδρα που πήγε να σκότωσει τη σύζυγό του – Το οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες
Σε άλλη χώρα ο κ. Πλεύρης δεν θα ήταν σήμερα Υπουργός. Τόσο απλά.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




