Υπόθεση Novartis: Έχει «μιλήσει» το FBI για πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα;
Είναι χαρακτηριστικό ότι ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο πώς ξεκίνησε η έρευνα στην υπόθεση Novartis, που εξακολουθεί να προκαλεί κλυδωνισμούς στο πολιτικό σκηνικό αναφέρθηκε ο συνήγορος των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis στις ΗΠΑ, Παύλος Σαράκης.
Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07:00» και αναφέρθηκε στο θέμα. Πάντως, την Τρίτη η Βουλή αποφάσισε να εισηγηθεί την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδου, για την υπόθεση Novartis. Η ΝΔ διευκρίνισε ότι δίνει τη θετική ψήφο της, γιατί το ζήτησε ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ με το ίδιο σκεπτικό υπερψήφισε την άρση και το ΚΙΝΑΛ.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας γνωμοδότησε, επίσης, υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, με ψήφους 7 έναντι 4 κατά, ο οποίος είχε μηνυθεί από τη ΜΚΟ «Παρατηρητήριο Συμφωνιών Ελσίνκι» για ρατσιστικό σχόλιο.
Νέες αποκαλύψεις για το «σπίτι του τρόμου» στην Κυψέλη - «Αν δεν είχε τη μητέρα του, θα τον είχε κόψει πείνα»
ΔΕΘ 2026: Επιφυλακτικοί οι μικρομεσαίοι για το πακέτο Μητσοτάκη - Τι αλλάζει σε τεκμήρια, προκαταβολή φόρου και τέλος επιτηδεύματος
Συνετρίβη αεροσκάφος της Amazon μετά την προσγείωσή του στο Μαϊάμι - Βίντεο από το σημείο
«Δεν αναγνωρίζω τη χώρα μου»: Τι σημαίνει για τη Γερμανία η νίκη του ακροδεξιού AfD - Τι εξουσίες αποκτά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



