• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρώνΜέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: «Έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο» - Η μαρτυρία συμμαθήτριάς τηςΝέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
δημοφιλές τώρα: Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: «Έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο» - Η μαρτυρία συμμαθήτριάς της
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   23.10.2019 21:17
Newsroom
Newsroom

Γεωργιάδης: Αν είχα στοιχεία για Τσίπρα και Πολάκη θα είχα πάει στον εισαγγελέα

«Το ακριβότερο φάρμακο μπήκε στην αγορά επί υπουργίας Ανδρέα Ξανθού» υπογράμμισε (vid)

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
(Eurokinissi)
(Eurokinissi)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε διευκρινίσεις αναφορικά με τη δήλωσή του ότι «Τσίπρας και Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν από τη Novartis».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε ότι «αν είχα στοιχεία θα είχα πάει στον εισαγγελέα». Ακόμη υπενθύμισε ότι τα ίδια είχε πει και πέρυσι, μέσα στη Βουλή όταν ψηφίστηκε η αλλαγή τιμολόγησης των φαρμάκων.

ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 23.10.2019 19:05
ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Ο Μητσοτάκης ή ταυτίζεται μαζί του ή τον στέλνει σπίτι του
ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Ο Μητσοτάκης ή ταυτίζεται μαζί του ή τον στέλνει σπίτι του

«Όταν Πολάκης και Τσίπρας λένε ότι είμαι διεφθαρμένος χωρίς στοιχεία, ήθελα να τους δείξω ότι με τον ίδιο τρόπο οι κατηγορίες μπορεί να επιστρέψουν σε αυτούς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα επικαλέστηκε δήλωση του Γιώργου Τσίπρα, ότι «και αυτοί που αρχειοθετήθηκαν για την υπόθεση της Novartis δεν είναι αθώοι» λέγοντας ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί κατηγορούμενοι, πλην του Ανδρέα Λοβέρδου, και αυτός, όπως σημείωσε, παραμένει αθώος έως ότου αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης η προηγούμενη κυβέρνηση,ωφέλησε τις πολυεθνικές και τη Novartis. «Το ακριβότερο φάρμακο μπήκε στην αγορά επί υπουργίας Ανδρέα Ξανθού» υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Είμαστε αναγκασμένοι να μιλάμε με τη Novartis, για το καλό του λαού, όπως έκανε και η κυβέρνηση Τσίπρα», πρόσθεσε ο υπουργός. Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Σταύρου Κοντονή στον Realfm 97,8, ότι ως υπουργός Δικαιοσύνης λειτουργούσε θεσμικά, αναρωτήθηκε: «άρα ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν λειτουργούσε;».

Διαβάστε ακόμη

Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών

Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: «Έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο» - Η μαρτυρία συμμαθήτριάς της

Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Παύλος Πολάκης
  • Άδωνις Γεωργιάδης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr