Γιαννούλης: Με βρίζουν και με απειλούν - Δεν πρόκειται να φοβηθώ
«Καταχράστηκα και πιστώθηκα ή χρεώθηκα, δυσανάλογη προβολή και δημοσιότητα» έγραψε στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ύβρεις και απειλές καταγγέλλει ότι δέχεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, μία μέρα μετά τις δηλώσεις για το μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ, απέναντι από δομές προσφύγων. Συγκεκριμένα ο βουλευτής μέσω του λογαριασμού του στο Facebook σημειώνει πως δεν πρόκειται να φοβηθεί, από τις απειλές και τις ύβρεις που δέχεται.
«Οφείλω τουλάχιστον την υποχρέωση να πω σε όλους όσοι συνεχίζουν να βρίζουν και να απειλούν εμένα και εμμέσως αλλά εξίσου χυδαία και απάνθρωπα όλους τους πρόσφυγες, ότι δεν πρόκειται να φοβηθώ ή να σταματήσω τον φασίστα να τον λέω φασίστα, τον σκοταδόψυχο /σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή» τονίζει.
«Επειδή όμως συνήθως οι δειλοί και οι θρασείς, επιλέγουν να σε πληγώσουν με ότι αγαπάς, τους προειδοποιώ ότι κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου» καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στην Εύβοια: «Τη σταματήσαμε, θα μείνουμε στο πεδίο όλο το βράδυ»
Βήμα πίσω από Νετανιάχου: «Παγώνουν» οι επιθέσεις στο Λίβανο για να μείνουν ανοιχτά τα Στενά του Ορμούζ
TikTok και μικρές επιχειρήσεις: Τα 7 μοιραία λάθη που «σκοτώνουν» τις πωλήσεις σας
Ο «κρυμμένος θησαυρός» της Σελήνης: Το πολύτιμο αέριο που βρίσκεται σε αφθονία και το ράλι εξαγωγής του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



