• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Έρευνα για λογοκρισία στο TikTok μετά τη δολοφονία του Άλεξ ΠρέτιΔημοσκόπηση Interview: Ανέτοιμη η Καρυστιανού και αδιάφορο το rebranding Τσίπρα - Μπροστά η ΝΔ«Δεν ήταν τραγωδία αλλά έγκλημα της εργοδοσίας» - Διαμαρτυρία στα Τρίκαλα για τα θύματα στη «Βιολάντα»
δημοφιλές τώρα: Οπαδοί ΠΑΟΚ: Ανείπωτη τραγωδία με τους νεκρούς φιλάθλους - Πώς έγινε το τροχαίο, συγκλονιστικές...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   07.11.2019 17:42
Βούλα Κεχαγιά
Βούλα Κεχαγιά

Πολιτικό Ρεπορτάζ

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση συνεχίζει τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο

«Οι πρακτικές φίμωσης από την πλειοψηφία δεν πρόκειται να καταφέρουν τη συγκάλυψη της αλήθειας» τονίζουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την απαγόρευση δηλώσεων στον Δημήτρη Τσοβόλα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
Copyright: (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Copyright: (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Την έντονη αντίδραση κοινοβουλευτικών πηγών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η απόφαση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, να απαγορεύσει στον Δημήτρη Τσοβόλα να κάνει δηλώσεις στο Περιστύλιο.

«Συνεχίζοντας τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο, η κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας για ακόμη μία φορά τον πρόεδρο της Βουλής, εφαρμόζει αδιανόητα αυταρχικές πρακτικές, όπως να απαγορεύσει στον Δ. Τσοβόλα, συνήγορο υπεράσπισης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου, που ερευνάται από ειδική επιτροπή της Βουλής, να προβεί σε δηλώσεις σε ΜΜΕ στο Περιστύλιο» αναφέρουν οι κοινοβουλευτικές πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Συγκεκριμένα, όταν ο κ. Τσοβόλας, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των Μέσων να τους ενημερώσει, τον πλησίασε άνδρας από την ασφάλεια του Κοινοβουλίου και του απαγόρευσε τις δηλώσεις κατ εντολήν του προέδρου της Βουλής. Το επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ότι απαγορεύεται σε μη πολιτικά πρόσωπα να κάνουν δηλώσεις στο Περιστύλιο, ενεργοποιώντας για πρώτη φορά τη σχετική διάταξη» συνεχίζουν οι ίδιες πηγές.  

«Η ενεργοποίηση αυτή εφαρμόζεται σε έναν από τους πρωταγωνιστές μίας κορυφαίας κοινοβουλευτικής διαδικασίας η οποία έχει ήδη παρουσιάσει θεσμικές ρωγμές και αντισυνταγματικές πρακτικές από την πλειοψηφία. Για να μην υπάρξει δε καμία αμφιβολία για τη μεθόδευση, αμέσως μετά το επεισόδιο προέβη σε δηλώσεις ο κ. Πλεύρης, μεταφέροντας τις θέσεις της πλειοψηφίας» προσθέτουν. 

«Οι πρακτικές φίμωσης από την πλειοψηφία δεν πρόκειται να καταφέρουν την συγκάλυψη της αλήθειας» καταλήγουν οι κυβερνητικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη

Ανείπωτη τραγωδία με τους νεκρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ: Πώς έγινε το τροχαίο - Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο

Σοκάρει το βίντεο με τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης του βαν των οπαδών του ΠΑΟΚ

Συγκλονισμένη η οικογένεια του ΠΑΟΚ: Οι πρώτες κινήσεις της ΠΑΕ μετά την τραγωδία στη Ρουμανία

Άρης Μπαλής στο ethnos.gr: «Η τέχνη σήμερα βρίσκεται σε μια περίοδο αλλαγής, κάτι νέο θα γεννηθεί»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • Novartis
  • Δημήτρης Τσοβόλας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr