Υπόθεση Novartis: Ώρα μηδέν για Λοβέρδο - Η εισαγγελέας άσκησε δίωξη
Η κίνηση αυτή ήρθε μετά την άρση της ασυλίας του βουλευτή, την οποία είχε ζητήσει απο το βήμα της Βουλής ο ίδιος ο βουλευτής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παραγγελία για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου για το αδίκημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ' εξακολούθηση έδωσε η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, μετα την εμπλοκή του ονόματος του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στην υπόθεση της Νοvartis.
Η κίνηση αυτή ήρθε μετά την άρση της ασυλίας του βουλευτή, την οποία είχε ζητήσει απο το βήμα της Βουλής ο ίδιος ο βουλευτής, κάνοντας λόγο για σκευωρία.
Μετά τη δίωξη σε βάρος του, ο βουλευτής θα κληθεί σε απολογία από τους ανακριτές που έχουν ήδη στα χέρια τους τη δικογραφία που αφορά στο πρόσωπο του Κώστα Φρουζή, εκτός εάν η υπόθεση ανατεθεί τελικά σε ειδικό εφέτη-ανακριτή, όπως έχει ζητήσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Διαβάστε ακόμη
Θάνατος Μαζωνάκη: «Τρία βεστιάρια γεμάτα πανάκριβα ρούχα, αλλά ούτε ευρώ σε μετρητά» - Τι είδαν οι Αρχές από την πρώτη μέρα
Φθιώτιδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ και το τράβηξαν με κλεμμένο γερανό - Το βίντεο ντοκουμέντο
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: Στις 9,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΕΛ.Α.Σ. - Αρνητικό το αποτύπωμα των μέτρων της ΔΕΘ
Ο «Οπλίτης-Πολίτης» αλλάζει τη στρατιωτική θητεία - Ενεργός εφεδρεία, drones και τεχνητή νοημοσύνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



