Νέο «χτύπημα» Πολάκη κατά Αγαπηδάκη: Δεν παίρνω πίσω λέξη
Πριν από λίγες ώρες, ο Παύλος Πολάκης πραγματοποίησε νέα ανάρτηση, στην οποία σημειώνει ότι δεν παίρνει ούτε λέξη πίσω από όσα είπε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνέχεια στην επίθεσή του στην εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη, δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με νέα ανάρτησή του στο Facebook.
Ο βουλευτής, στην πρώτη ανάρτησή του στο Facebook εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη, τη χαρακτηρίζει «ψυχολόγο του Facebook», όπως επίσης ψυχωσικό και ανικανοποίητο κοριτσάκι που πρέπει να εισαχθεί στο Δαφνί.
Πριν από λίγες ώρες, ο Παύλος Πολάκης πραγματοποίησε νέα ανάρτηση, στην οποία σημειώνει ότι δεν παίρνει ούτε λέξη πίσω από όσα είπε, ενώ αναπαράγει την πρώτη του δημοσίευση. Μάλιστα, στρέφεται και κατά των ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «σάιτ και κανάλια της διαπλοκής».
Διαβάστε ακόμη
Dead butt syndrome: Η «σιωπηρή απειλή» της καθιστικής ζωής - Τι είναι και τι προκαλεί
Φλόγα ελπίδας στη Βενεζουέλα: Βρέφος 18 ημερών επέζησε μέσα στα συντρίμμια για 32 ώρες - Συγκλονιστικές εικόνες
Γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα - Τι δείχνει η σύγκριση με την Ευρώπη
Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Η Γερμανία «λιώνει» με ιστορικές θερμοκρασίες - Χωρίς κλιματισμό σπίτια, τρένα και νοσοκομεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




