Νέο «χτύπημα» Πολάκη κατά Αγαπηδάκη: Δεν παίρνω πίσω λέξη
Πριν από λίγες ώρες, ο Παύλος Πολάκης πραγματοποίησε νέα ανάρτηση, στην οποία σημειώνει ότι δεν παίρνει ούτε λέξη πίσω από όσα είπε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνέχεια στην επίθεσή του στην εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη, δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με νέα ανάρτησή του στο Facebook.
Ο βουλευτής, στην πρώτη ανάρτησή του στο Facebook εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη, τη χαρακτηρίζει «ψυχολόγο του Facebook», όπως επίσης ψυχωσικό και ανικανοποίητο κοριτσάκι που πρέπει να εισαχθεί στο Δαφνί.
Πριν από λίγες ώρες, ο Παύλος Πολάκης πραγματοποίησε νέα ανάρτηση, στην οποία σημειώνει ότι δεν παίρνει ούτε λέξη πίσω από όσα είπε, ενώ αναπαράγει την πρώτη του δημοσίευση. Μάλιστα, στρέφεται και κατά των ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «σάιτ και κανάλια της διαπλοκής».
Διαβάστε ακόμη
Απάτη 5 εκατ. ευρώ στον ΕΦΚΑ: Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του - Το modus operandi
Τέμπη: «Εκείνο το βράδυ δεν λειτουργούσε τίποτα» - Συγκλονίζει ο πατέρας της Αναστασίας, Ηλίας Παπαγγελής
Αποκάλυψη για θάνατο Μαζωνάκη: «Χτύπησαν» 4 συναγερμοί κατά την πλασμαφαίρεση - Ανοίγει το χρηματοκιβώτιο
Από αναισθητικό νοσοκομείου... ναρκωτικό σε ηλεκτρονικά τσιγάρα: Ο εφιάλτης των «Zombie Vapes»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



