ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είναι συνέχεια του κράτους της δεξιάς
«Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές, που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας» τονίζει η Κουμουνδούρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ευθύνες στην κυβέρνηση για την "ακραία καταστολή των δυνάμεων της αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών", επιρρίπτει με σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι "η κυβέρνηση είναι συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του 50 και του 60".
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: " Η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, στην πορεία για τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, έχει ως μοναδικό στόχο να εκφοβίσει το κίνημα της νεολαίας που αντιστέκεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον.
Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές, που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας.
Παρά το δήθεν "σύγχρονο" προφίλ που επιχειρεί να φιλοτεχνήσει, οι πρακτικές της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του '50 και '60".
Πόσο θα διαρκέσει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Η ραγδαία κλιμάκωση και τα μηνύματα του Τραμπ
Δύο προσαγωγές για κατασκοπεία στη Σούδα - Η ΕΥΠ κατάσχεσε ψηφιακό υλικό
NBC: Πώς το Ιράν «έκαψε» τη διπλωματική λύση - Ο καυγάς Αραγτσί - Γουίτκοφ στη Γενεύη πριν από την επίθεση
Πόλεμος και εξουσία: Όταν η Ιστορία γράφεται με αίμα και η έβδομη τέχνη θυμίζει το κόστος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



