ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση είναι συνέχεια του κράτους της δεξιάς
«Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές, που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας» τονίζει η Κουμουνδούρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ευθύνες στην κυβέρνηση για την "ακραία καταστολή των δυνάμεων της αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών", επιρρίπτει με σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι "η κυβέρνηση είναι συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του 50 και του 60".
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: " Η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, στην πορεία για τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, έχει ως μοναδικό στόχο να εκφοβίσει το κίνημα της νεολαίας που αντιστέκεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον.
Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές, που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας.
Παρά το δήθεν "σύγχρονο" προφίλ που επιχειρεί να φιλοτεχνήσει, οι πρακτικές της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του '50 και '60".
Ατύχημα ή κατάρριψη; Τα σενάρια για την πτώση του αμερικανικού Apache στο Στενό του Ορμούζ
Το χρονικό του διπλού εγκλήματος στο Αίγιο: Τα ευρήματα, οι μαρτυρίες και ο τσακωμός με τον δολοφόνο
Χαμός στην Αλβανία: Προκλητική ανάρτηση Ράμα με ΑΙ βίντεο για τις διαδηλώσεις κατά του mega resort
Η σοκαριστική ανακάλυψη μετά από αστυνομική έφοδο σε OnlyFans έπαυλη - Οι καταγγελίες που ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



