Ο Χαλίφα Χαφτάρ έρχεται στην Αθήνα; Τι απαντούν διπλωματικές πηγές
Ο Νίκος Δένδιας είχε συνάντηση μαζί του στη Βεγγάζη την περασμένη Κυριακή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Αθήνα έρχεται ο Χαλίφα Χαφτάρ, σύμφωνα με τα λιβυκά ΜΜΕ. Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, διπλωματικές πηγές δεν επιβεβαιώνουν την είδηση.
Ο Χαλίφα Χαφτάρ, επικεφαλής του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, είχε συνάντηση με τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, στη Βεγγάζη την περασμένη Κυριακή. Τη συνάντηση αυτή κατήγγειλε ο υπουργός Εξωτερικών της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Λιβύης Μοχάμαντ Τάχαρ Σιάλα, κάνοντας λόγο «για κατάφωρη παραβίαση των αποφάσεων του ΟΗΕ, του Συμβουλίου Ασφαλείας και των περιφερειακών οργανισμών (…) οι οποίες όλες αναγνωρίζουν την κυβέρνηση εθνικής ενότητας ως τη μοναδική νόμιμη κυβέρνηση” της Λιβύης».
Διαβάστε ακόμη
Οι αθρόες μετακινήσεις γιατρών με ένα «εντέλλεστε» και τα εξαντλητικά ωράρια γονατίζουν τους γιατρούς του ΕΣΥ
Παίξαμε στον Αδύναμο Κρίκο | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.22)
Λειψυδρία: «Φουσκώνει» κατά 200 εκατ. ο λογαριασμός για το μεγάλο έργο του Εύρυτου - Οι στόχοι της ΕΥΔΑΠ και η στρατηγική επέκταση
Ποια νέα πρόσωπα θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επόμενες εκλογές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




