Νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Μακρόν με άρωμα τουρκικής προκλητικότητας
Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στο Παρίσι όπου και θα συναντήσει τον πρόεδρο της Γαλλίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κλιμακώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τις διπλωματικές του επαφές καθώς στις 29 Ιανουαρίου θα βρεθεί ξανά στο Μέγαρο των Ηλυσίων όπου και θα συναντήσει τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. Το νέο ραντεβού των δύο ηγετών έκλεισε το πρωί της Τρίτης ενώ είναι το δεύτερο μέσα σε λίγους μήνες (η πρώτη τους συνάντηση έγινε τον Αύγουστο).
Αυτό θα είναι το δεύτερο σημαντικό ταξίδι του πρωθυπουργού στο εξωτερικό, στις αρχές του 2020, καθώς στις 5 Ιανουαρίου πρόκειται να μεταβεί στις ΗΠΑ όπου και θα συναντηθεί στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Στόχος του πρωθυπουργού είναι να προβάλλει εις βάθος τις τουρκικές προκλήσεις αλλά και την παραβατικότητα της Άγκυρας στην Κυπριακή ΑΟΖ.
Διαβάστε ακόμη
O στρατηγός ήταν σχιζοφρενής, εμμονικός, πλησίαζε τα 75 όταν τον αντάμωσε η δόξα – Εκείνος που άλλαξε την πορεία της Ιστορίας!
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο ethnos.gr: «Κάθε πόλεμος είναι ένας εμφύλιος, όλοι είμαστε αδέλφια»
Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον θάνατο του 4χρονου στην Πάρο - Στο «μικροσκόπιο» ο ρόλος του ναυαγοσώστη
Τουρνάς: Πάνω από 400 πυρκαγιές σε 10 ημέρες - «Το 90% των πυρκαγιών οφείλεται σε αμέλεια»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



