Στην Κάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Η φωτογραφία από το ελικόπτερο
Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Μέτσοβο, την πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Κάσο μεταβαίνει την Τετάρτη, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.
Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Μέτσοβο, την πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου. Ο πρωθυπουργός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το ελικόπτερο και έγραψε: «Πετώντας με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, πάνω από το Αιγαίο, με προορισμό την Κάσο! Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά».
Διαβάστε ακόμη
Μαρτυρία εργαζόμενης για τo εργοστάσιο Βιολάντα: «Από το καλοκαίρι μύριζε γκάζι και μας έλεγαν ότι είναι από την αποχέτευση»
Το βράδυ έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες στην Αττική - Η ανάρτηση Μαρουσάκη
Τουλάχιστον 9 νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Αττάλεια της Τουρκίας
Μαρία Σολωμού στο ethnos.gr: «Δεν μπορώ να μπω σε καλούπια, δεν μου βγαίνει»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



