Δήμος Αθηναίων: Η μήνυση για ύποπτες τραπεζικές κινήσεις σχολικής επιτροπής
Στο γραφείο του Δημάρχου κλήθηκαν άμεσα ο πρόεδρος και ο οικονομικός διαχειριστής της επιτροπής για τις απαραίτητες διευκρινίσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μήνυση κατ’ αγνώστων υπέβαλαν το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από εντολή του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μανόλης Καλαμπόκας, καθώς και ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, για αδικαιολόγητες, ύποπτες κινήσεις ποσών στον τραπεζικό λογαριασμό της επιτροπής.
Στο γραφείο του Δημάρχου κλήθηκαν άμεσα ο πρόεδρος και ο οικονομικός διαχειριστής της επιτροπής για τις απαραίτητες διευκρινίσεις και πάραυτα ελήφθη η απόφαση για υποβολή μήνυσης, προκειμένου να προχωρήσει ο έλεγχος το συντομότερο δυνατό και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.
«Σε θέματα διαφάνειας και διαχείρισης των χρημάτων των δημοτών της Αθήνας ο Δήμος Αθηναίων είναι άτεγκτος και δεν επιδεικνύει καμία ανοχή. Η υπόθεση θα διερευνηθεί τόσο από την Δικαιοσύνη, στην οποία προσφύγαμε αμέσως, όσο και από τον ίδιο τον Δήμο Αθηναίων για να διαλευκανθεί το ταχύτερο δυνατόν» τόνισε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Ανδρουλάκης στο ethnos.gr από τη ΔΕΘ 2026: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα-σφραγίδα, ούτε one man show»
Γυναίκα πέθανε σε παραλία στην Αίγινα - Λουόμενοι της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 50 λεπτά
Βαθιά θλίψη για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Σε λίγη ώρα η λαϊκή αγρυπνία - Συγκλονίζουν τα σημειώματα των θαυμαστών του
Εξαγριωμένοι κάτοικοι έδεσαν τεχνικό σε κεραία επειδή… δεν είχαν 5G!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



