Αμερικανοί δημοσιογράφοι: Tα αγγλικά του Μητσοτάκη είναι καλύτερα από του Τραμπ
Η χρήση της αγγλικής γλώσσας από τον Έλληνα πρωθυπουργό σχολιάστηκε δεόντως από Αμερικανούς δημοσιογράφους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο διάλογος του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο έφερε τρολάρισμα στο Twitter. Και αυτό διότι οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι που παρίσταντο στη συνάντηση ανέφεραν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός χρησιμοποιεί την αγγλική γλώσσα καλύτερα από τον πρόεδρο των ΗΠΑ. «Αξιοσημείωτο: Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλάει καλύτερα αγγλικά από τον πρόεδρο Τραμπ», έγραψε ο Simon Marks. Παράλληλα ο David Israel έγραψε πως για άλλη μια φορά ηγέτης ξένης χώρας, είναι πιο οικείος με την αγγλική γλώσσα απ' ότι είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



