Οι πρώτες «καλημέρες» της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στις κάμερες (vids)
Το Open ήταν το μοναδικό κανάλι που την υποδέχθηκε στο ΣτΕ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την πρώτη της επαφή με τις τηλεοπτικές κάμερες είχε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, την οποία περίμεναν να βγει από το σπίτι της την επομένη της ανακοίνωσης του ονόματός της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ΠτΔ. Η κυρία Σακελλαροπούλου ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη, λέγοντας «καλημέρα, ευχαριστώ θερμά. Δεν έχω καμία δήλωση, πέρα από όσα δήλωσα χθες», ανέφερε η ανώτατη δικαστικός.
«Με την πρόταση αυτή τιμώνται, στο πρόσωπό μου, τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η σύγχρονη Ελληνίδα» ανέφερε σε δήλωσή της χθες (15/1) στο ΑΠΕ η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ευχαριστώντας για την τιμητική αυτή πρόταση τον πρωθυπουργό.
Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8:42 έφτασε στο ΣτΕ όπου το κλίμα ήταν... πανηγυρικό με τους συνεργάτες και όλο το ανώτατο δικαστικό σώμα να είναι υπερήφανο για την επιλογή του «δικού» τους ανθρώπου για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.
Εκεί την υποδέχθηκε μόνο η κάμερα του Open TV «ευχαριστώ πολύ, δεν θα κάνω άλλη δήλωση, σας ευχαριστώ θερμά» είπε και ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου βρίσκεται το γραφείο της.
Πώς φτάσαμε στη σύλληψη των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι κάμερες και το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
Τραγωδία στην Ελβετία: Πολύνεκρο τροχαίο μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου
Απίστευτο λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι
«Μόνο στη Νέα Υόρκη»: Άνδρας χόρευε πάνω σε νταλίκα εν κινήσει - Το βίντεο που έγινε viral
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



