Ευρωπαίος αξιωματούχος: «Η Ελλάδα θα ασκήσει βέτο σε τι;»
Στο Συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα της Λιβύης και το αποτέλεσμα της συνάντησης για τη «Διαδικασία του Βερολίνου»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Λαμβάνουμε υπόψη τις ανησυχίες όλων των κρατών-μελών μας. Και έχουμε εκφράσει τις αμφιβολίες μας και για το περιεχόμενο και για τη νομιμότητά του. Και το ξέρουν όλες οι πλευρές».
Τα παραπάνω είπε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, υπεύθυνος για την ενημέρωση των δημοσιογράφων για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Οταν, όμως, ρωτήθηκε για την πιθανότητα βέτο, όπως είπε χθες ο Eλληνας πρωθυπουργός, απάντησε έντονα: «Βέτο σε τι;».
Στο Συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα της Λιβύης και το αποτέλεσμα της συνάντησης για τη «Διαδικασία του Βερολίνου» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στη Γερμανία. Οπως ενημέρωσε ο ανώτατος αξιωματούχος, «η ΕΕ υποστηρίζει μια διαδικασία ειρήνευσης υπό τον ΟΗΕ».
«Καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία του Βερολίνου με τη συνάντηση. Ωστόσο, δεν έστειλα εγώ τις προσκλήσεις, οπότε μη με ρωτάτε γιατί δεν προσκλήθηκε η Ελλάδα» είπε.
«Οι Ιλλουμινάτι άλλαξαν το μωρό στο μαιευτήριο»: Ο εξωφρενικός ισχυρισμός από τους γονείς στην Κυψέλη
Ασπίδα του Αχιλλέα: Εκνευρισμός στην Τουρκία για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ - «Είναι επικίνδυνη»
Ανθρώπινη εφευρετικότητα εναντίον ΑΙ: Σχεδιάστηκε μπλούζα που σε κάνει... αόρατο στις «έξυπνες» κάμερες
Νταϊάνα: 29 χρόνια μετά, γιατί η «πριγκίπισσα του λαού» δεν έφυγε ποτέ πραγματικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



