Υπόθεση Siemens: Τι απαντά ο δικηγόρος του Τσοχατζόπουλου για την παραπομπή του
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίστηκε πως ο πελάτης του «χρησιμοποιείται, από διαφόρους επιτήδειους, ως το εξιλαστήριο θύμα σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Είναι ανώφελο να χρησιμοποιείται ο κ. Τσοχατζόπουλος ως εξιλαστήριο θύμα σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος» ανέφερε σε δήλωση του ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος με αφορμή τη νέα δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή χτες για την υπόθεση Siemens.
Αναλυτικά από το γραφείο του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Τσοχατζόπουλου, Γιάννη Παγορόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση:
«…Ο πρώην ΥΠΕΘΑ κος Άκης Τσοχατζόπουλος ευρίσκεται πια σε προχωρημένη ηλικία και σε δεινή φυσική κατάσταση εξαιτίας των πολλών και σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Είναι λοιπόν ανώφελο να χρησιμοποιείται και πάλι από διαφόρους επιτήδειους, ως το εξιλαστήριο θύμα σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.
Όσο για τη συγκεκριμένη υπόθεση ΕΡΜΗΣ απλώς αναφέρω ότι κατά το ερευνώμενο από τις Αρχές χρονικό διάστημα 2001 – 2006 είχε ήδη μετακινηθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού από τα μέσα του 2001…».
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




