Τρύφων Αλεξιάδης: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής - Θα υποβληθεί σε μαγνητική
Παύλος Πολάκης και Όλγα Γεροβασίλη πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, καθώς «κατέρρευσε» το μεσημέρι της Τρίτης, ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Open TV Αδαμαντία Λιόλιου θα υποβληθεί σε μαγνητική και αξονική τομογραφία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από τον Παύλο Πολάκη και την Όλγα Γεροβασίλη. Μάλιστα ο βουλευτής θα διανυκτερεύσει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
Πρόοδος μεν, εμπόδια δε μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Ποια τα «αγκάθια» στη συμφωνία για την Ουκρανία
Έτοιμοι για ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες – Οι νέες κινητοποιήσεις
Τι όπλισε το χέρι του άνδρα που πήγε να σκότωσει τη σύζυγό του – Το οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες
Σε άλλη χώρα ο κ. Πλεύρης δεν θα ήταν σήμερα Υπουργός. Τόσο απλά.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




