Κώστας Ζουράρις: Ποια γυναίκα ήθελε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καταλληλότερες υποψήφιες για την Προεδρία της Δημοκρατίας ήταν η Βούλα Πατουλίδου και η Αγγελική Κοτταρίδη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Κώστας Ζουράρις που απουσίαζε από την ψηφοφορία για την Προεδρία της Δημοκρατίας την περασμένη εβδομάδα με δήλωσή του είχε πει ότι δύο γυναίκες ήταν κατάλληλες για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Η Βούλα Πατουλίδου και η ιστορικός Αγγελική Κοτταρίδη.
«Η μεν Αγγελική Κοτταρίδη θεωρείται διεθνώς ως η λαμπροτέρα ερευνήτρια της μεγαλαλεξανδρινής και ελληνιστικής περιόδου, αναδεικνύουσα τις ελληνιστικές πόλεις έως και εντός της Σαουδικής Αραβίας και με παγκόσμιο κύρος την ελληνική επιστημοσύνη της. Η δε Βούλα Πατουλίδου, για την οποία δεν γκρεμίσαμε τα τείχη, τότε, όρθωσε την ιδρυτική «Ολύμπου μαρμαρόεσσαν αίγλαν» για τον κτητορικό λαό μας. Η επιλογή εκ μέρους μας ανάμεσα στις δύο αυτές ηγεμονίδες του ελληνικού πολιτισμού, θα μειώσει επιτέλους και την ανούσια αρρενοπληξία του κομματικού μας συστήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του.
«Κουβάλησα το σώμα της γυναίκας μου για μιάμιση ώρα» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το φλεγόμενο Ιράν
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
«SMS Blaster Attack»: Συναγερμός για high tech απάτη - Πώς έκλεβαν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό
Αγωνία για 28χρονο Έλληνα που έκανε διακοπές στην Αυστραλία - Κινδυνεύει με τετραπληγία μετά από ατύχημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



