Σαμαράς: Προσωπικοί ήταν οι λόγοι της απουσίας μου από την ψηφοφορία για την τροπολογία
Είναι η δεύτερη φορά που ο Αντώνης Σαμαράς απουσιάζει από ψηφοφορία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τους λόγους που τον έκαναν να απουσιάσει από την ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία που σώζει ΠΑΟΚ και Ξάνθη από τον υποβιβασμό εξήγησε στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Καλαφάτη, ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη, τον οποίο ενημέρωσε για τους λόγους της απουσίας του από την ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Ο πρώην πρωθυπουργός εξήγησε πως οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί.
Είναι η δεύτερη κρίσιμη ψηφοφορία από την οποία απουσιάζει ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς έλειπε σε προγραμματισμένο, όπως είχε δηλώσει, ταξίδι στο εξωτερικό κατά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.
Η «κρυφή» συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για το Ορμούζ και η οργή του Ισραήλ για τον Λίβανο
Η… μάχη για την ψήφο των μισθωτών: Πού εστιάζει η κυβέρνηση - Τι λένε Τσίπρας και Ανδρουλάκης
Έρευνα-σοκ για trafficking παιδιών μέσω Vinted: Ο «κώδικας» των παιδεραστών και οι ύποπτες αγγελίες
Μαϊάμι καλεί… Αντετοκούνμπο: Γιατί οι Χιτ είναι η καλύτερη επιλογή για τον Γιάννη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




